Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κιβωτός του Κόσμου: Παραπέμπεται σε δίκη ο πατέρας Αντώνιος - Κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Κιβωτός του Κόσμου: Παραπέμπεται σε δίκη ο πατέρας Αντώνιος – Κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δυο ανηλίκων τροφίμων της δομής

Το δρόμο που οδηγεί αυτή τη φορά στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια έδειξαν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο.

Οι δικαστές με βούλευμά τους ,ακολουθώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάσισαν την παραπομπή σε δίκη του κατηγορούμενου μετά τις καταγγελίες ενός 19χρονου, ο οποίος ήταν στο παρελθόν τρόφιμος σε δομή , και ενός 15χρονου, που συνεχίζει να φιλοξενείται στην «Κιβωτό του Κόσμου.

Οι πράξεις που του αποδίδονται φέρεται να τελέστηκαν από το 2020 έως το 2022 σε δομές της Οργάνωσης στη Χίο, στην Πωγωνιανή στο Βόλο στην Καλαμάτα και στην Αθήνα.

Σε εξέλιξη η δίκη για σειρά από πλημμεληματικές πράξεις

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό, σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του ιδρυτή της Κιβωτού για μία σειρά από πλημμεληματικές πράξεις σε βάρος φιλοξενουμένων με τον ίδιο να φέρεται ως ηθικός αυτουργός, ενώ εν εξελίξει βρίσκεται και η διαδικασία για τα οικονομικά πεπραγμένα.

Ο ίδιος πάντως, ο πατέρας Αντώνιος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή στις υποθέσεις που τον έχουν φέρει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη αναμένοντας τις αποφάσεις των δικαστών που σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα θα κρίνουν την ενοχή ή την αθωότητά του με βάση τα στοιχεία που θα προκύπτουν ξεχωριστά για κάθε δίκη.

Sports in

Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα – Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι έχει γίνει…»

Σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό του από τον τελικό των 800μ. ελεύθερο εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της προκριματικής φάσης ο Δημήτρης Μάρκος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024