Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Στο ίδιο νησί, αλλά με άλλες παρέες

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Στο ίδιο νησί, αλλά με άλλες παρέες

Το πρώην ζευγάρι της ελληνικής showbiz επέλεξε τη Μύκονο για τις διακοπές του, αλλά η ταυτόχρονη παρουσία τους στο νησί των Ανέμων ήταν τυχαία.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που είδαμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο. Η γνωστή influencer, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι My Style Rocks, εθεάθει να κάνει τη βόλτα της στα Ματογιάννια παρέα με τον φίλο της Πάνο Μυλωνά και η εμφάνισή της έκανε πολλά ανδρικά κεφάλια να στρίψουν.

Και τώρα, ήρθε η στιγμή του Στάθη Σχίζα να πρωταγωνιστήσει στην κάμερα του Mykonos Live TV. Ο νικητής του Survivor το 2022, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε για μια ολιγοήμερη απόδραση στο νησί των Ανέμων. Ο φακός τον «συνέλαβε» να απολαμβάνει τη βόλτα του στα Ματογιάννια μαζί με έναν φίλο του και πολλοί αναρωτήθηκαν αν αυτό ήταν εντελώς τυχαίο, καθώς ο Σχίζας και η Παναγιώταρου αποτελούσαν μέχρι πριν από 1,5 χρόνο ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ότι οι δυο τους βρέθηκαν στον ίδιο τόπο διακοπών ήταν κάτι καθαρά θέμα τύχης. Άλλωστε η Μύκονος αποτελεί έναν top προορισμό για πολλούς διάσημους, ενώ στις αρχές του μηνα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιλώντας στην κάμερα του Mykonos Live TV είχε πει ότι είναι single αυτή την περίοδο. Μάλιστα τότε δεν είχε διαστάσει να αποκαλύψει τι είναι αυτό που της αρέσει στους άνδρες: η προσωπικότητα και το χιούμορ είναι τα δύο πράγματα που την ελκύουν σε έναν άνδρα.

* Πηγή: Mykonos Live TV

Sports in

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντούρα – Έξαλλος ο προπονητής της: «Είναι σκάνδαλο» (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντούρα, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024