Ο Μάρλευ έχει δύο πανέμορφα κρεμαστά αυτιά και εκφραστικά μάτια, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι καλόκαρδος, κοφτερό μυαλό και κοινωνικότατος.

Η προσωπικότητα του Μάρλευ

«Αυτός ο κούκλος είναι ο Μάρλευ, τριών ετών, 26 κιλά, στειρωμένος, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και υγιέστατος.

Ο Μάρλευ τα πηγαίνει πολύ καλά με νέους, ηλικιωμένους και παιδιά

Ο Μάρλευ δεν τραβάει στη βόλτα και παίζει όμορφα με άλλους σκύλους

Πανέξυπνος, παιχνιδιάρης και πολύ τρυφερός. Έχει πολύ όμορφα μάτια και δίνει την εντύπωση ότι …τα βάφει καθημερινά! Κάνει γλύκες, αγκαλιές και ξαπλώνει ανάσκελα για να του χαϊδέψεις την κοιλιά. Μένει μόνος του άνετα όταν χρειάζεται, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένος όταν έχει παρέα γιατί είναι πολύ κοινωνικός και συνδέεται αληθινά με τους ανθρώπους», αναφέρει η ιδρύτρια και συντονίστρια της LuvMi -μη κερδοσκοπική οργάνωση-, Εύη Ζαμάνου.


Είναι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες, προσαρμόζεται γρήγορα και είναι πολύ συνεργάσιμος. Θα γίνει, σύμφωνα με την κα Ζαμάνου, ο καλύτερος σύντροφος στο σπίτι, στις βόλτες, στις εξορμήσεις στη φύση. Έχει υποδειγματική συμπεριφορά στο αυτοκίνητο και τα πάει τέλεια με τους σκύλους φίλων και γνωστών.

Ο Μάρλευ απολαμβάνει τις βόλτες με το αυτοκίνητο

«Του αρέσει να χαλαρώνει στον καναπέ μαζί σου, τα πηγαίνει πολύ καλά με νέους, ηλικιωμένους και παιδιά. Δεν τραβάει καθόλου στη βόλτα και είναι ιδανικός και για δεύτερος σκύλος στην οικογένεια γιατί είναι πολύ ευγενικός και παίζει όμορφα με άλλους σκύλους.

Ο Μάρλευ είναι κατάλληλος για κάποιον που θέλει σκύλο για παρέα, βόλτες και παιχνίδι», περιγράφει η κα Ζαμάνου.

Η ιστορία του Μάρλευ – Πώς βρέθηκε στα χέρια της LuvMi

Ο Μάρλευ στην καραντίνα, όπως εξιστορεί η κα Ζαμάνου, ήταν κουτάβι και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια. Όταν όμως έφτασε 1,5 έτους, οι άνθρωποί του (;) αποφάσισαν να μην τον κρατήσουν και σκόπευαν να τον παραδώσουν σε κάποιο καταφύγιο.

Οι άνθρωποι της LuvMi έμαθαν την ιστορία του και έσπευσαν να τον γνωρίσουν. Όταν τον αντίκρισαν και πέρασαν ώρα μαζί του, δεν τους έκανε καρδιά να αφήσουν αυτόν τον υπέροχο σκύλο να καταλήξει σε κλουβί.

Έτσι, ο Μάρλευ ζει σε ξενοδοχείο σκύλων υπό την προστασία της LuvMi και περιμένει να βρεθεί ο δικός του άνθρωπος.

«Του έχουμε πει να κάνει υπομονή γιατί υπάρχει πολλή αγάπη στον κόσμο και θα έρθει η ώρα που θα πάρει το δικό του μερίδιο.

Ψάχνουμε, λοιπόν, να βρούμε τον άνθρωπο του Μάρλευ γιατί ξέρουμε ότι ο ιδανικός του σύντροφος είναι κάπου εκεί έξω και τον αναζητά.

Αυτός ο σκύλος μας συγκινεί πολύ γιατί όλα πήγαν πολύ στραβά στη ζωή του έως τώρα. Και παρόλα αυτά, εκείνος αντιμετωπίζει ό,τι του συμβαίνει με σοφία και στωικότητα.

Ξοδεύτηκε κι αυτός κι εμείς σε δύο υιοθεσίες που απέτυχαν.

Δεν έφταιγε ο Μάρλευ. Δεν ήταν δικό του λάθος. Απλώς, οι άνθρωποι αυτοί ήταν ανώριμοι και ανέτοιμοι να υιοθετήσουν σκύλο. Έτσι, δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν το ακατέργαστο διαμαντάκι που είχαν στα χέρια τους», αναφέρει η κα Ζαμάνου.

Ο Μάρλευ πάντως, όπως λέει η κα Ζαμάνου, εξακολουθεί να αγαπάει και να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Οι άνθρωποι της LuvMi αδημονούν να δουν, όπως λένε, το happy end του Μάρλευ. Και υποστηρίζουν ακράδαντα, ότι όποιος τον υιοθετήσει θα είναι πραγματικά τυχερός.

Μήπως θέλετε να βάλετε στη ζωή σας τον Μάρλευ;

Η κα Ζαμάνου ενημερώνει ότι όποιος θέλει να υιοθετήσει τον αξιολάτρευτο Μάρλευ μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση υιοθεσίας του:

https://luvmi.gr/adopt/marley. Ή να καλέσει στο 211-22.61.269.