Αυτές τις μέρες ψάχνουμε έμπνευση και εικόνες για τα επόμενα καλοκαιρινά looks που θα υιοθετήσουμε στις διακοπές μας και ο λογαριασμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram έχει όλα όσα αναζητάμε. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο φόρεσε το πιο cool και στιλάτο καπέλο για το καλοκαίρι στην πιο κομψή απόχρωση. Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις και δημιουργήστε το πιο ανάλαφρο look για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το συγκεκριμένο καπέλο έχει την υπογραφή του αγαπημένου σχεδιαστή, Jacquemus και εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει viral στα social media.

Άλλωστε, το καλοκαίρι εκτός από το αντηλιακό σας, χρειάζεστε και ένα στιλάτο καπέλο που θα σας προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες. Το καπέλο λοιπόν όχι μόνο θα ολοκληρώσει μοναδικά το beach look σας αλλά θα κάνει την εμφάνισή σας statement.

Αυτό το trending fashion item θα έχει την προσοχή μας και αυτό το καλοκαίρι, και τα catwalks μάς χάρισαν έμπνευση για πολλά διαφορετικά σχέδια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απογειώσει κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση με τον πιο updated τρόπο!

Αν ένα καπέλο είναι τάση για το καλοκαίρι του 2024, αυτό είναι το bucket hat! Συνεχίζει την ανοδική του πορεία, ενώ το λατρεύουν όλα τα it girls και οι αγαπημένες μας celebrities. Το bucket hat είναι το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σας και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις σας έδωσε την έμπνευση.

Πηγή: Grace