Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αντικουνουπικά: Ο απόλυτος οδηγός για διακοπές… χωρίς φαγούρα

Αντικουνουπικά: Ο απόλυτος οδηγός για διακοπές… χωρίς φαγούρα

Εκνευρισμός, φαγούρα, δερματικές μολύνσεις, δυσκολία στον ύπνο είναι μερικές από τις συνέπειες των ενοχλητικών εντόμων.

Έχει συμβεί σε όλους μας: Μια ευχάριστη στιγμή σε εξωτερικούς χώρους ή ένα καλοκαιρινό βράδυ στο νησί να «καταστρέφεται» από αυτό το πολύ γνωστό βουητό των κουνουπιών.

Εκνευρισμός, φαγούρα, δερματικές μολύνσεις, δυσκολία στον ύπνο είναι μερικές από τις συνέπειες των ενοχλητικών αυτών εντόμων.

Είτε περνάτε το καλοκαίρι στο σπίτι είτε είστε διακοπές είναι σίγουρο πως το εντομοαπωθητικό είναι σημαντικό για την πρόληψη των τσιμπημάτων και των σχετικών ασθενειών που μεταδίδονται από το δάγκωμα των κουνουπιών,

Άλλωστε η λίστα των ασθενειών που μεταφέρονται από τα έντομα και ειδικά τα κουνούπια είναι μεγάλη όπως ο δάγκειος πυρετός, ο ζίκα και ο ιός του Δυτικού Νείλου.

Στην αγορά θα βρείτε σιτρονέλα, βραχιόλια για κουνούπια, αυτοκόλλητα και σπρέι για να απολαύσετε τις  καλοκαιρινές σας βραδιές αλλά και την παρέα με τους φίλους σας.

Αν δεν ξέρετε ποιο εντομοαπωθητικό να πάρετε για σας και τα παιδιά σας παρακάτω σας προτείνουμε τις πιο ολοκληρωμένες φόρμουλες προστασίας.

Εντομοαπωθητικό Autan Protection Plus Spray Κατάλληλο για Παιδιά 100ml

Μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας μέσα στην τσάντα σας. Το εντομοαπωθητικό Autan σε σπρέι είναι ότι πιο πρακτικό κυκλοφορεί.

Προσφέρει άμεση προστασία από τα κουνούπια έως 8 ώρες και από τις μύγες που τσιμπάνε έως 5 ώρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παιδιά άνω των 2 ετών.

Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Frezyderm Crilen Anti Mosquito 10% Άοσμο 150ml

Γαλάκτωμα με 10% IR3535 που απωθεί αποτελεσματικά όλα τα κουνούπια και το κουνούπι-τίγρης. Η δράση του διαρκεί για 8 ώρες.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν μυρίζει. Σε περίπτωση έντονης εφίδρωσης ή μετά από κολύμπι, πρέπει να εφαρμοστεί ξανά.

Και αν δεν προτιμάτε την κρέμα η εταιρεία κυκλοφορεί το προϊόν και σε μορφή σπρέι που προσφέρει την αντίστοιχη προστασία.
Εντομοαπωθητικό Βραχιόλι Menarini Mo-Shield για Παιδιά Μαύρο

Εντομοαπωθητικό βραχιόλι σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά, παρέχοντας αποτελεσματική προστασία από ενοχλητικά έντομα.

Περιέχει το φυσικό ενεργό συστατικό Σιτριοδιόλη (Citriodiol) και είναι κατάλληλο και για παιδιά άνω των 2 ετών. Μπορεί να αποθηκευτεί και να επαναχρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμα στη συσκευασία του κατά τις ώρες που δεν χρησιμοποιείται.

 Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Garden Insect & Tick σε Spray Icaridin 20% Κατάλληλο για Παιδιά 50ml
Απαλό ενυδατικό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση κατάλληλο όλη την οικογένεια και για παιδιά άνω των 2 ετών.

Με ευχάριστη υφή και άρωμα, δεν κολλάει και δεν αφήνει λιπαρότητα ή υπολείμματα. Δεν περιέχει DEET και είναι κατάλληλο για χρήση από έγκυες και θηλάζουσες.
Εντομοαπωθητκό Garden Insect & Tick Repellent Roll On 50 ml

Εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για προστασία από κουνούπια και σκνίπες, τροπικά κουνούπια και κουνούπια τίγρης, αλογόμυγες και τσιμπούρια.

Με ευχάριστη υφή και άρωµα ενώ δεν κολλάει στο σώμα. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
Φυτικό Εντομοαπωθητικό Σπρέι Benefit M-Free Kids Banana 125ml
Φυτική παιδική εντομοαπωθητική λοσιόν με άρωμα τσιχλόφουσκας για αποτελεσματική προστασία από τα κουνούπια και άλλα έντομα.

Απωθεί άμεσα τα κουνούπια (κουνούπι ”τίγρης”, κουνούπια που μπορούν να μεταφέρουν τον Ιό του Δυτικού Νείλου κ.ά.), τσιμπούρια και σκνίπες. Το αιθέριο έλαιο λεμονοευκάλυπτου προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία μακράς διάρκειας (έως και 5 ώρες) για ήρεμες νύχτες.

Επίσης, η συγκεκριμένη λοσιόν προσφέρει μαλακτική και απαλυντική δράση χάρη στην προβιταμίνη Β5 και την αλλαντοΐνη που περιέχει.

Λοσιόν Korres για Μετά το Τσίμπημα Μελισσόχορτο Κατάλληλη για Παιδιά 15ml
Το μείγμα βοτάνων για όλα τα τσιμπήματα με μελισσόχορτο του Korre κατευνάζει τους ερεθισμούς και το αίσθημα κνησμού.

Η σύνθεση βασίζεται σε βάμματα μελισσόχορτου, θυμαριού, μολόχας και αγριοκαστανιάς.

Εντομοαπωθητική Λοσιόν Travelsafe Travel Deet 50% σε Spray 2x60ml
Εντομοαπωθητικό Spray που προστατεύει το δέρμα από τα ευρωπαϊκά και τροπικά κουνούπια, μύγες, αλογόμυγες, ακάρεα του φθινοπώρου, σκνίπες και τα τσιμπούρια.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να προμηθευτείτε το δικό σας εντομοαπωθητικό μπείτε το SHOFPLIX. gr και θα τα βρείτε όλα σε προνομιακές τιμές. Κάντε τις αγορές και τα προϊόντα σας θα φτάσουν γρήγορα και έγκαιρα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα – Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι έχει γίνει…»

Σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό του από τον τελικό των 800μ. ελεύθερο εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της προκριματικής φάσης ο Δημήτρης Μάρκος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024