Καθώς πλησιάζουμε στην «καρδιά» του φετινού καλοκαιριού, οι περισσότεροι ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα επιβιβαστούμε επιτέλους σε κάποιο καράβι που θα είναι αραγμένο στο λιμάνι του Πειραιά, θα αφήσουμε πίσω την ένταση και τον θόρυβο της πόλης, βάζοντας πλώρη για κάποιον επίγειο, νησιωτικό «παράδεισο». Μέχρι τότε, ωστόσο, θα μετράμε τις μέρες αντίστροφα, θα μαζεύουμε πληροφορίες για τις καλύτερες παραλίες και τα στέκια του νησιού που θα επισκεφθούμε, θα ευχόμαστε με κάποιον μαγικό τρόπο να φτάναμε στον προορισμό μας όσο τον δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μην χάσουμε ούτε δευτερόλεπτο διακοπών από τη στιγμή που θα βγούμε σε άδεια.

Τα καλά νέα, βέβαια, είναι πώς πλέον μπορούμε να μην χάσουμε όντως ούτε στιγμή από τις διακοπές μας, δηλαδή να φύγουμε απευθείας από το γραφείο αφότου σχολάσουμε, να πάμε με το αυτοκίνητο ή το τρένο στο λιμάνι του Πειραιά και έπειτα από εκεί να σαλπάρουμε για τις ειδυλλιακές Κυκλάδες. Πώς θα κάνουμε κάτι τέτοιο; Κλείνοντας μία θέση στο CHAMPION JET 1 και απολαμβάνοντας ένα ταξίδι απόλυτης ασφάλειας, απαράμιλλης ταχύτητας, μοναδικής άνεσης και ασύγκριτης πολυτέλειας. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ταχύπολοο ανήκει στον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, δηλαδή στον στόλο της SEAJETS, ο οποίος σεργιανίζει σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Με το CHAMPION JET 1 δεν θα χάσουμε ούτε μία στιγμή από τις καλοκαιρινές διακοπές μας

Λαχταράμε ατελείωτες, απογευματινές περαντζάδες στην Ερμούπολη της Σύρου ή μασκροβούτια στη Χρυσή Ακτή της Πάρου; Μήπως θέλουμε να ζήσουμε την αυθεντική Ναξιώτικη φιλοξενία ή να βιώσουμε επικά, λαμπερά βράδια στα κοσμικά στενά της Μυκόνου; Όπως ή όπου και αν ονειρευόμαστε τις ημέρες των διακοπών μας, το σίγουρο είναι πως το CHAMPION JET 1 θα μας μεταφέρει σε αυτό το ιδανικό μέρος, σε αυτό το ονειρεμένο σενάριο, πιο γρήγορα από ποτέ.

Αυτό συμβαίνει διότι φέτος η SEAJETS έχει προσθέσει ένα νέο, απογευματινό δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά, για όσους είμαστε ιδαιέτερα ανυπόμονοι και θέλουμε να βρεθούμε στα Ματογιάννια, την Απείρανθο, τις Λεύκες ή την Άνω Σύρο, αμέσως αφού σχολάσουμε από το γραφείο και βγούμε σε καλοκαιρινή άδεια. Ναι, πλέον έχουμε αυτή τη δυνατότητα και αξίζει να την αξιοποιήσουμε για να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ελευθερία μας.

Συγκεκριμένα, χάρη στο CHAMPION JET 1 μπορούμε να βρισκόμαστε από το λιμάνι του Πειραιά στο λιμάνι της Σύρου σε 2 ώρες και 20 λεπτά, στο λιμάνι της Μυκόνου σε 3 ώρες, στο λιμάνι της Πάρου σε 3 ώρες και 55 λεπτά και τέλος, στο λιμάνι της Νάξου σε 4 ώρες και 35 λεπτά. Συνεπώς, την τελευταία ημέρα πριν την καλοκαιρινή μας άδεια, θα πάμε στο γραφείο με τις βαλίτσες και την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση. Γιατί να χάσουμε χρόνο, όταν μπορούμε να είμαστε jet με τη SEAJETS;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως, εκτός από ασυναγώνιστη ταχύτητα, το CHAMPION JET 1 μας προσφέρει ένα χαλαρωτικό ταξίδι με την άνεση και τη φιλοξενία που χρειαζόμαστε, ώστε να φτάσουμε ξεκούραστοι στον προορισμό μας. Έτσι, αριβάροντας στο νησί θα έχουμε ακόμη περισσότερη διάθεση να γιορτάσουμε την άφιξή μας αλλά και την έναρξη των διακοπών μας.

Ας μην χάνουμε χρόνο, λοιπόν! Εφόσον έχουμε αποφασίσει πως όλοι οι δρόμοι φέτος το καλοκαίρι μας οδηγούν στις Κυκλάδες και ειδικότερα, στους πιο δημοφιλείς προορισμούς του συμπλέγματος, δηλαδή την Πάρο, τη Μύκονο, τη Νάξο και τη Σύρο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε για τη μεταφορά μας το CHAMPION JET 1 της SEAJETS το οποίο θα μας συστήσει μία πρωτόγνωρη ταξιδιωτική εμπειρία με φόντο το απέραντο μπλε του Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SEAJETS, να καλέσετε στο 210 710 7 710 ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.