Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Tips για λαμπερά και υγιή μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Tips για λαμπερά και υγιή μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Αυτό το καλοκαίρι μην τα παραμελήσετε. Δώστε στα μαλλιά σας την περιποίηση που τόσο τους αξίζει.

Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά και απόλυτη χαλάρωση, όχι όμως για τα μαλλιά μας που χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη εποχή φροντίδα και περιποίηση για να παραμείνουν υγιή και λαμπερά. Η έντονη ηλιοφάνεια, το νερό της πισίνας αλλά και της θάλασσας είναι μόνο μερικοί από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες που μπορεί να τα βλάψουν.

Τα καλά νέα είναι όμως, ότι μπορούμε να διατηρήσουμε την ζωντάνια τους, ακολουθώντας απλές αλλά αποτελεσματικές συνήθειες περιποίησης.

Λαμπερά μαλλιά και το καλοκαίρι

Ειδικά εάν τις συνδυάσετε με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης τότε τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν. Μπορείτε να βρείτε, αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε,

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα στην κατηγορία Υγεία & Ομορφιά.

Προτιμήστε το φυσικό σας χρώμα

Προσπαθήστε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού να διατηρήσετε το φυσικό σας χρώμα, μιας και ο ήλιος σε συνδυασμό με την ζέστη και το αλάτι ή το χλώριο τα καταπονούν ήδη. Αφήστε την βαφή για αργότερα, όπως για παράδειγμα το φθινόπωρο για μια νότα ανανέωσης και πιο υγιή μαλλιά.

Απαραίτητο το αντηλιακό

Ακριβώς όπως εφαρμόζετε αντηλιακό σε πρόσωπο και σώμα, εξίσου σημαντικό είναι να εφαρμόζετε ενδελεχώς και αντηλιακό μαλλιών. Επιλέξτε φόρμουλες που προστατεύουν από τις ακτίνες UV, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στη δομή των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένης της αποχρωμάτισης, της ξηρότητας, της ταλαιπωρίας και της αδυναμίας.

Τα αντηλιακά μαλλιών περιέχουν συστατικά που προστατεύουν την τρίχα από αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις, θωρακίζοντάς την και ενισχύοντας την υγιή της ανάπτυξη.

Καθαρισμός και περιποίηση

Ειδικά το καλοκαίρι χρειάζεστε σαμπουάν μαλλιών με ήπιες συνθέσεις που συμβάλλουν στην απομάκρυνση ρύπων όπως το αλάτι, η άμμος και το χλώριο ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα μαλλιά σας, προετοιμάζοντάς τα για την επόμενη απόδραση κάτω από τον καυτό ήλιο.

Για την ενυδάτωσή τους, μην παραλείπετε το conditioner αλλά και εξειδικευμένα ενυδατικά serum ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Πείτε ναι σε μια θεραπεία

Οι πολυάσχολες και ζεστές μέρες του καλοκαιριού απαιτούν και… νύχτες εντατικής θεραπείας και θρέψης. Για αυτό εφαρμόστε στα μαλλιά σας μια θρεπτική κρέμα περιποίησης ή μια θεραπεία, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και αφήστε την όσο κοιμάστε να δράσει.

Για καλύτερα αποτελέσματα, εστιάστε στις ξηρές περιοχές που έχουν την τάση να φριζάρουν. Το επόμενο πρωί ξεβγάζετε, ακολουθείτε κανονικά την ρουτίνα καθαρισμού τους και έχετε λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Sports in

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντούρα – Έξαλλος ο προπονητής της: «Είναι σκάνδαλο» (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντούρα, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024