Ήρθε λοιπόν η στιγμή που η κολλητή σας φίλη σάς ζήτησε να γίνετε η κουμπάρα στον γάμο της. Έχετε ήδη βρει το outfit που θα φορέσετε, πώς θα κάνετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας, όμως δεν ξέρετε πώς να βάψετε τα νύχια σας.

Πριν βιαστείτε να ανοίξετε το Instagram και το Pinterest για να πάρετε ιδέες, διαβάστε αυτό το άρθρο, αφού έχουμε συγκεντρώσει τα πιο όμορφα και κομψά mani που μπορείτε να υιοθετήσετε για αυτήν τη ρομαντική μέρα. Ποιο θα επιλέξετε;

Πέρλες και γαλλικό

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το γαλλικό μανικιούρ σας, αρκεί μια μικροσκοπική λευκή πέρλα στο κέντρο κάθε νυχιού σας. Αυτή η λεπτομέρεια θα κάνει αμέσως το mani σας πιο κομψό και ρομαντικό.

Παστέλ μπλε

Εάν δεν είστε φαν των ουδέτερων τόνων, μπορείτε κάλλιστα να βάλετε λίγο χρώμα στο μανικιούρ σας. Αυτό το υπέροχο απαλό μπλε θα αναδείξει τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα και θα κάνει ωραία αντίθεση με το σύνολό σας.

Glitter

Για εσάς που θέλετε λίγη λάμψη στο mani σας, αυτό το σχέδιο είναι σούπερ. Αφήστε τη βάση των νυχιών σας “γυμνή” και προσθέστε στις άκρες τους λίγο ασημί και χρυσό glitter. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν τις φυσαλίδες που που δημιουργεί η σαμπάνια στο ποτήρι!

Φλοράλ

Εάν σας αρέσουν τα λουλούδια, ζητήστε από τη μανικιουρίστ να ζωγραφίσει μερικά λευκά άνθη πάνω στα νύχια σας. Και σε αυτό το μανικιούρ, κρατήστε τη βάση των νυχιών σχεδόν άβαφη, για να αφήσετε το σχέδιο να κλέψει την παράσταση.

Glazed donut nails

Για το απόλυτο λαμπερό μανικιούρ, το παρακάτω στιλ είναι απίστευτο. Βάψτε τη βάση των νυχιών σας σε ένα λευκό χρώμα και προσθέστε από πάνω λίγη σκόνη chrome, που θα δημιουργήσει αυτό το υπέροχο, σαν γλάσο εφέ.

Χρυσές λεπτομέρειες

Για να πετύχετε ένα glamorous μανικιούρ, βάψτε τη βάση των νυχιών σας σε ένα γαλακτερό χρώμα και προσθέστε σε ένα σημείο του νυχιού μια χρυσή γραμμή, που θα χαρίσει μια απίστευτη λάμψη στο mani σας. Προτιμήστε τα νύχια κοντά για ένα κομψό αποτέλεσμα.

Με καρδούλες

Οι ρομαντικές της παρέας πάμε στοίχημα ότι θα λατρέψετε αυτή την ιδέα. Τα νύχια βάφονται σε ένα απαλό ροζ χρώμα και στη μέση τους η expert σχηματίζει μια μεγάλη καρδιά την οποία, όμως, δε γεμίζει με χρώμα, αλλά τη αφήνει «γυμνή». Έτσι, δημιουργείται ένα negative-space αποτέλεσμα που φέτος είναι μεγάλη τάση στα νύχια.

Πηγή: VITA