Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ακρίτα: Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας - Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;

Ακρίτα: Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας – Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;

Η Έλενα Ακρίτα υπογραμμίζει πως η συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη έχει διαψεύσει ότι έχει πρόβλημα υγείας και στέλνει μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη

Θέση για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε επιτροπή της Βουλής με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος επιτέθηκε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, με αποτέλεσμα τη διαγραφή τού βουλευτή Χανίων από τον ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει η Έλενα Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε απευθυνθεί στην Νατάσα Πετρούλια, συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, λέγοντας τα εξής: «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία, συνεργάτη του υπουργού, που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Την κυρία Πετρούλια υπερασπίστηκαν πολλοί, με την βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, να της ζητά συγγνώμη εκ μέρους του κ. Πολάκη βάζοντας μάλιστα και τα κλάματα, καθώς υποστηρίχθηκε ότι η συνεργάτιδα Γεωργιάδη έχει πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook, η ίδια η κυρία Πετρούλια, σε συνέντευξή της, διαψεύδει κατηγορηματικά «ο,τιδήποτε αναληθές έχει γραφεί ή/και έχει ακουστεί σχετικά με θέμα υγείας, το οποίο είναι ψευδές και ανυπόστατο».

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, «για την υπόθεση Πολάκη. Η ίδια η κ. Πετρουλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας και θεωρεί τον σχετικό ισχυρισμό ‘ψεύδη και ανυπόστατο’. Και τόση ώρα στη Βουλή που τη βλέπω ακριβώς απέναντί μου είναι σοβαρότατη, χωρίς το παραμικρό τικ ή μορφασμό. Το επίμαχο βιντεο το είδε κανείς πριν τη διαγραφή;».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Sports in

Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα – Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι έχει γίνει…»

Σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό του από τον τελικό των 800μ. ελεύθερο εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της προκριματικής φάσης ο Δημήτρης Μάρκος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024