Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ιδού η «Ρόδος» και η Κως και όλη η Ελλάδα κ. Γεωργιάδη - Τρεις τροπολογίες μας για το ΕΣΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Ιδού η «Ρόδος» και η Κως και όλη η Ελλάδα κ. Γεωργιάδη – Τρεις τροπολογίες μας για το ΕΣΥ

Επίθεση τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου σε ΝΔ για το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία

«Η συζήτηση για το νομοσχέδιο της δήθεν ψυχιατρικής μεταρρύθμισης κατέδειξε με τον πιο εμφαντικό τρόπο την υποκρισία και την αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας υπό τον κ. Άδωνι – Σπυρίδωνα Γεωργιάδη», τόνισε, μιλώντας στη Βουλή, ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

«Δίνοντας για πολλοστή φορά το γνωστό φθηνό του σόου, όπως αναμένεται και σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, επένδυσε στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης εφαρμόζοντας την προσφιλή του τακτική, του ‘gaslighting’, ουσιαστικά δηλαδή ψευδόμενος», ανέφερε για τον υπουργό Υγείας.

«Γιατί δεν υιοθετείτε τις τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ;»

Και προσέθεσε πως «επειδή ο κ. Γεωργιάδης ωρυόταν στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχει προτάσεις, πέρα από το κοστολογημένο πρόγραμμα του, ερωτάται ο λαλίστατος κ. υπουργός Υγείας: γιατί δεν υιοθετεί τις τροπολογίες που επανακαταθέτουν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του βουλευτή Αχαΐας και τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου;».

«Μία για τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στους γιατρούς για τις άγονες, νησιωτικές και ακριτικές περιοχές, μία για τo ‘clawback’ και το ‘rebate’ και μία για την αυτοτελή φορολόγηση των εφημεριών των γιατρών με 20%», εξήγησε.

«Ιδού λοιπόν οι προτάσεις μας κ. Γεωργιάδη και σας υπενθυμίζουμε ότι προς το παρόν δεν είμαστε εμείς κυβέρνηση, αλλά εσείς. Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμευόμαστε ότι ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε τους αντικοινωνικούς νόμους που μόνοι σας έχετε ψηφίσει και θα επαναθεμελιώσουμε το ΕΣΥ, με γνώμονα και επίκεντρο τον άνθρωπο, ασθενή και υγειονομικό». προσέθεσε ο ίδιος, παραθέτοντας τις τροπολογίες που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Sports in

Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα – Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι έχει γίνει…»

Σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό του από τον τελικό των 800μ. ελεύθερο εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της προκριματικής φάσης ο Δημήτρης Μάρκος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024