Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΛεΜπρόν: «Δεν μου προκαλούν έκπληξη όσα έκανε ο Ντουράντ»

ΛεΜπρόν: «Δεν μου προκαλούν έκπληξη όσα έκανε ο Ντουράντ»

Το εγκώμιο του Κέβιν Ντουράντ έπλεξε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ αναφέρθηκε και στη γενική εμφάνιση των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στη Σερβία και ξεκίνησαν ιδανικά την προσπάθειά τους για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στη μεγάλη εμφάνιση του Κέβιν Ντουράντ, ενώ στάθηκε και στη συνολική εικόνα των παικτών του Στιβ Κερ.

Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Έβλεπα τον Κέβιν Ντουράντ, έβλεπα τι έκανε στην προπόνηση, οπότε δεν μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι βγήκε σήμερα στο παρκέ και έκανε αυτά που έκανε.

Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χρειαστήκαμε μερικά λεπτά στο ξεκίνημα. Είναι σπουδαίο ότι όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, άκουγαν τον Στιβ Κερ. Έχουμε ένα γκρουπ παιδιών που εκτέλεσαν το πλάνο. Κάθε κατοχή μετράει.

Είχα μία παρεξήγηση με έναν διαιτητή καθώς προσπαθούσα να μπω στο ματς ενώ εκείνος νόμιζε ότι ήμουν ήδη στο παρκέ. Νόμιζε ότι ήμουν εντός, βγήκα εκτός και προσπάθησα να ξαναμπώ στον αγώνα.

Η ατμόσφαιρα ήταν σπουδαία, ακούσατε τον κόσμο να τραγουδάει τον εθνικό μας ύμνο, ένιωσα τα συναισθήματα. Ήταν κάτι διαφορετικό ακόμη και για εμένα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, είναι μία πρόκληση.

Θα κάνω ό,τι χρειαστεί, θα έχουμε όμως διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε αγώνα. Θέλω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, να μπορώ να παίξω πολλά λεπτά. Έχουμε 12 παίκτες και είμαστε όλοι έτοιμοι. Θα δουλέψουμε για την Τετάρτη».

Sports in

Ολυμπιακός: «Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα» (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024