Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Φαλ

Ολυμπιακός: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Φαλ

Ο Μουσταφά Φαλ υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη του για να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα που είχε με την αναπνοή του.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό. Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν μετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τους «μπλε», είχε την ευκαιρία να υποβληθεί στην εγχείρηση, ώστε να διορθωθεί το «στραβό» διάφραγμα στη μύτη, ώστε να αναπνέει καλύτερα.

Ο Φαλ έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες στα μέσα της σεζόν και είναι μία από τις σημαντικότερες μονάδες στα χέρια του Μπαρτζώκα.

Παρελθόν ο Λούντζης, συνεχίζει στον Προμηθέα

Ο Μιχάλης Λούντζης έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και τη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Προμηθέα.

Ο Έλληνας γκαρντ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα και έκλεισε στον Προμηθέα για να συνεχίσει εκεί την μπασκετική του σταδιοδρομία. Ο Λούντζης αγωνιζόταν στην ομάδα της Πάτρας, ακριβώς πριν τη μετακόμισή του στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα τη σεζόν 2020-21.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα 16 του χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στην Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό, έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα (στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023), όσο ήταν παίκτης των Πειραιωτών και τώρα επιστρέφει στην Πάτρα για την δεύτερη θητεία του, τρία χρόνια μετά τον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και δύο Super Cup.

Sports in

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντούρα – Έξαλλος ο προπονητής της: «Είναι σκάνδαλο» (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντούρα, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024