Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Έρχεται Θεσσαλονίκη και ανακοινώνεται ο Σόρταϊρ

ΠΑΟΚ: Έρχεται Θεσσαλονίκη και ανακοινώνεται ο Σόρταϊρ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει σήμερα (29/7) ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός, Σόλα Σόρταϊρ προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει βάλει… για τα καλά μπρος τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, αφού μετά την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι, ο Δικέφαλος του Βορρά είναι έτοιμος να ολοκληρώσει κι άλλη μεταγραφή.

Οι ασπρόμαυροι περιμένουν απόψε την άφιξη του Σόλα Σόρταϊρ στη Θεσσαλονίκη (29/7). Ο 20χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός φτάνει σήμερα στην συμπρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, αποτελώντας την 6η προσθήκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα ο Σόρταϊρ, αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, ωστόσο δεδομένα δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία καθώς δεν είναι δηλωμένος στη λίστα.

Τι έχει κάνει με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ

Ο νεαρός είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του και εντάσσεται στον ΠΑΟΚ έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις ακαδημίες της οποίας πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Έχει πραγματοποιήσει 5 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, ενώ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 12 εμφανίσεις με την Κ23 της, έχοντας φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της, ενώ πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23 στην Μπόλτον και στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας.

Sports in

Ολυμπιακός: «Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα» (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024