Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Γιάρεμτσουκ (pics+vids)

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Γιάρεμτσουκ (pics+vids)

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε το ξημερώματα της Δευτέρας (29/7) ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα έφτασε λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/7) ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ μαζί με τη σύζυγό του, με πτήση από τη Βαλένθια της Ισπανίας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι δρώντας… αθόρυβα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία σημαντική προσθήκη. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (28/07), οι Βέλγοι έκαναν γνωστό πως οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τη Μπριζ για την απόκτηση του 28χρονου Ουκρανού φορ αντί 3,5 εκατ. ευρώ και μία μέρα αργότερα τον έφεραν στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον Ολυμπιακό να αναβαθμίζει την επιθετική του γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Ντιναμό Κιέβου, Γάνδη, Μπενφίκα, Βαλένθια και Μπριζ, έχοντας κοστίσει συνολικά πάνω από 25 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές.

O Γιάρεμτσουκ είναι βασικό στέλεχος και της Εθνικής ομάδας της Ουκρανίας (53 ματς, 16 γκολ), ενώ έδωσε και το «παρών» στο EURO 2024, όπου σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ κόντρα στη Σλοβακία για τη φάση των ομίλων.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την άφιξη του Γιάρεμτσουκ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»:

Sports in

Ολυμπιακός: «Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα» (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024