Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Απειλές για τη ζωή της δέχεται η πρωταγωνίστρια του «Μυστικού Δείπνου» της τελετής έναρξης

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η πρωταγωνίστρια του «Μυστικού Δείπνου» της τελετής έναρξης

Η Μπάρμπαρα Μπουτς εξήγησε πως η κλιμάκωση των «ιδιαίτερα βίαιων» διαδικτυακών επιθέσεων που δέχεται δεν της άφησε άλλη επιλογή από το να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Απειλές για «θάνατο, βασανιστήρια και βιασμό» όπως επίσης και «πολυάριθμες προσβολές αντισημιτικής, ομοφοβικής, σεξιστικής και λιποφοβικής φύσης», δέχεται η Μπάρμπαρα Μπουτς μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στον φερόμενο, κατά τους Καθολικούς και ακροδεξιούς, «Μυστικό Δείπνο» όπου, όπως υποστηρίζουν, ενσάρκωσε τον Χριστό.

«Ολη μου τη ζωή αρνήθηκα να είμαι θύμα: δεν θα παραμείνω σιωπηλή», ανέφερε η γαλλίδα DJ , αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει θύμα «μιας εκστρατείας διαδικτυακού εκφοβισμού και δυσφήμισης», «ανήκουστης» βίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Instagram η δικηγόρος της Οντρεϊ Εμσελάτι.

Παρά το γεγονός ότι ο εμπνευστής της τελετής έναρξης, Τομά Ζολί εξήγησε πως το συγκεκριμένο δρώμενο περιγράφει μια «μεγάλη παγανιστική γιορτή που συνδέεται με τους θεούς του Ολύμπου», η Διάσκεψη των Επισκόπων της Γαλλίας, και όχι μόνο, εξέφρασε τη λύπη της για τις «σκηνές χλευασμού και κοροϊδίας του Χριστιανισμού».

Η Μπάρμπαρα Μπουτς, γνωστή ακτιβίστρια υπέρ του φεμινισμού, εξήγησε πως η κλιμάκωση των «ιδιαίτερα βίαιων» διαδικτυακών επιθέσεων που δέχεται δεν της άφησε άλλη επιλογή από το να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Ενώ στην αρχή αποφάσισα να μη μιλήσω και να αφήσω τους haters να ηρεμήσουν, τα μηνύματα που λαμβάνω γίνονται όλο και πιο ακραία», γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, οι πολυάριθμες προσβολές και απειλές οδήγησαν την Μπουτς στην απόφαση να «υποβάλει μήνυση γι’ αυτές τις πράξεις, είτε διαπράχθηκαν από Γάλλους είτε από αλλοδαπούς, και σκοπεύει να καταδιώξει κάθε πρόσωπο που στο μέλλον θα επιδιώξει να την εκφοβίσει», κατέληξε η Εμσελάτι.

Sports in

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντούρα – Έξαλλος ο προπονητής της: «Είναι σκάνδαλο» (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντούρα, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024