Λόγω ρήξης αχιλλείου ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να αγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα, ωστόσο είναι δίπλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στηρίζει την προσπάθεια για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο «Εlevator» βρίσκεται στη Γαλλία και επισκέφθηκε την προπόνηση της Εθνικής πριν την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία (30/7, 12:00).
Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΟΚ, ο Θανάσης κυκλοφορεί με πατερίτσες.
Ο Θανάσης παραμένει free agent και έχει πολύ δρόμο μπροστά του για την επιστροφή στη δράση ενώ θα συνεχίσει για αρκετό καιρό την αποθεραπεία του επί ελληνικού εδάφους.
Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ ολοκλήρωσε την προπόνηση της, ενόψει της αυριανής δεύτερης αναμέτρησης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στην Ισπανία (30/7, 12:00), με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, να μιλούν στους στους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο Έλληνας γκαρντ, μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν απέναντι στους Ισπανούς, μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι μοναδικό όταν παίζεις για τη χώρα σου. Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει αρκετά, έχουμε ένα τρομερό κλίμα και μέσα από τη δουλειά μας έχουμε πίστη στους εαυτούς μας για να τα καταφέρουμε.
Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε. Είναι ιδιαίτερες αυτές οι διοργανώσεις, μπορεί για έναν πόντο να περάσεις ή να αποκλειστείς. Κάθε φάση μετράει και το μυαλό μας είναι στο πολύ σημαντικό ματς με την Ισπανία. Όλα τα ματς είναι σαν τελικοί, τα βλέπουμε σοβαρά, κάθε παιχνίδι, κάθε κατοχή, κάθε πόντους μετράει».
Για την ένταση που είχε με τον Σέι Γκίλτζους Αλεξάντερ: «Έπεσα κατά λάθος πάνω στον ξάδερφό του (Αλεξάντερ Γουόκερ) και ήρθε κατευθείαν και μου μίλησε. Εγώ δεν αντέδρασα καν. Ήρθε εκείνος, είπε τα δικά του και τελείωσε. Δεν έγινε κάτι, δεν είπα κάτι. Εντάξει, τελείωσε».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.