Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δίπλα στην Εθνική ομάδα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (pics)

Δίπλα στην Εθνική ομάδα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (pics)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας δείχνοντας την στήριξή του στην προρπάθεια για διάκριση στου Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λόγω ρήξης αχιλλείου ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να αγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα, ωστόσο είναι δίπλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στηρίζει την προσπάθεια για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο «Εlevator» βρίσκεται στη Γαλλία και επισκέφθηκε την προπόνηση της Εθνικής πριν την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία (30/7, 12:00).

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΟΚ, ο Θανάσης κυκλοφορεί με πατερίτσες.

Ο Θανάσης παραμένει free agent και έχει πολύ δρόμο μπροστά του για την επιστροφή στη δράση ενώ θα συνεχίσει για αρκετό καιρό την αποθεραπεία του επί ελληνικού εδάφους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Λαρεντζάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ ολοκλήρωσε την προπόνηση της, ενόψει της αυριανής δεύτερης αναμέτρησης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στην Ισπανία (30/7, 12:00), με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, να μιλούν στους στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Έλληνας γκαρντ, μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν απέναντι στους Ισπανούς, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι μοναδικό όταν παίζεις για τη χώρα σου. Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει αρκετά, έχουμε ένα τρομερό κλίμα και μέσα από τη δουλειά μας έχουμε πίστη στους εαυτούς μας για να τα καταφέρουμε.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε. Είναι ιδιαίτερες αυτές οι διοργανώσεις, μπορεί για έναν πόντο να περάσεις ή να αποκλειστείς. Κάθε φάση μετράει και το μυαλό μας είναι στο πολύ σημαντικό ματς με την Ισπανία. Όλα τα ματς είναι σαν τελικοί, τα βλέπουμε σοβαρά, κάθε παιχνίδι, κάθε κατοχή, κάθε πόντους μετράει».

Για την ένταση που είχε με τον Σέι Γκίλτζους Αλεξάντερ: «Έπεσα κατά λάθος πάνω στον ξάδερφό του (Αλεξάντερ Γουόκερ) και ήρθε κατευθείαν και μου μίλησε. Εγώ δεν αντέδρασα καν. Ήρθε εκείνος, είπε τα δικά του και τελείωσε. Δεν έγινε κάτι, δεν είπα κάτι. Εντάξει, τελείωσε».

Sports in

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντούρα – Έξαλλος ο προπονητής της: «Είναι σκάνδαλο» (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντούρα, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024