Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλίθηκε στον Αντετοκούνμπο ο Σκαριόλο: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»

Υποκλίθηκε στον Αντετοκούνμπο ο Σκαριόλο: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για το παιχνίδι της Ισπανίας με την Ελλάδα και αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Ισπανία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να μιλά για το παιχνίδι.

Ο Ιταλός τεχνικός αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στάθηκε στους έμπειρους παίκτες που διαθέτει η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Οι δηλώσεις του Σέρτζιο Σκαριόλο:

«Το γκρουπ των παικτών είναι ενωμένο, έτοιμο να δώσει άλλη μία μάχη. Είναι μία στιγμή που απαιτεί πνευματική ετοιμότητα. Οι πιο έμπειροι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα, γιατί το μέλλον είναι τώρα. Χρειαζόμαστε παίκτες που να μπορούν να αγωνιστούν σε τέτοιες αναμετρήσεις. Είναι αλήθεια πως αυτά τα παιχνίδια σου μαθαίνουν πολλά, οι νέοι κουβαλούν μεγαλύτερα βάρη. Όμως, πρέπει να δώσεις μάχη για το σήμερα.

Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, αλλά και πολλούς αθλητές με σημαντικό ρόλο σε ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι συνηθισμένοι σε αυτά τα ματς. Παίζουν καλά στην άμυνα, σουτάρουν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκεί, όπως και ο Παπανικολάου, ένας από τους κορυφαίους φόργουορντ, αλλά και παίκτες όπως ο Λαρεντζάκης και ο Μήτογλου».

Γιουλ: «Ο όμιλος είναι δύσκολος και δε σου επιτρέπει ούτε πέντε άσχημα λεπτά σε ένα παιχνίδι»

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία (30/7, 12:00, ΕΡΤ1) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Ισπανός γκαρντ ανέφερε πως ο όμιλος είναι πάρα πολύ δύσκολος και δεν επιτρέπει σε καμία ομάδα να χαλαρώσει ούτε για πέντε λεπτά σε ένα παιχνίδι.

Oι δηλώσεις του Σέρχιο Γιουλ: «Το «κλειδί» είναι να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα, να ελέγχουμε το ριμπάουντ λίγο καλύτερα που ήταν ένα κομμάτι που αποτύχαμε και μετά να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Εμπιστεύομαι την ομάδα, είναι ξεκάθαρο πως ο όμιλος είναι δύσκολος και δε σου επιτρέπει ούτε πέντε άσχημα λεπτά σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε στον αγώνα αποφασισμένοι και πιο σκληροί. Ακόμα βλέπω την Εθνική με ενθουσιασμό και έχω την επιθυμία να παίζω».

Sports in

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντούρα – Έξαλλος ο προπονητής της: «Είναι σκάνδαλο» (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντούρα, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024