Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ισίδωρο Κούβελο μετά το ατύχημα του

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ισίδωρο Κούβελο μετά το ατύχημα του

Ο Ισίδωρος Κούβελος έχει γερή κράση, υπέστη απλώς μια ελαφριά διάσειση και μετά από λίγο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Παρίσι.

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος, είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ της Εθνικής ομάδας με τον Καναδά.

Ο κ. Κούβελος έφυγε από το Παρίσι και πήγε στη Λιλ για να δει τον πρώτο αγώνα της Ελλάδας στο Ολυμπιακό τουρνουά του μπάσκετ, αλλά του συνέβη ένα απρόοπτο. Λόγω της κοσμοσυρροής και της μεγάλης κλίσης που έχουν τα σκαλοπάτια στο γήπεδο, παραπάτησε και έπεσε κάτω.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Αμέσως όλοι οι Ελληνες που ήταν κοντά του, έτρεξαν να τον βοηθήσουν ενώ καθοριστική ήταν η επέμβαση του γιατρού της Εθνικής Ζακ Μελάγιες που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι.

Για προληπτικούς λόγους, με παρέμβαση του Αρχηγού Αποστολής στο Παρίσι Πέτρου Συναδινού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιλ για τις απαραίτητες εξετάσεις, με τον κ. Μελάγιες να τον συνοδεύει.

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο Ισίδωρος Κούβελος έχει γερή κράση, υπέστη απλώς μια ελαφριά διάσειση και μετά από λίγο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Παρίσι.

Μάλιστα από το νοσοκομείο όπου βρέθηκε, ρωτούσε ποιο είναι το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών για να παρακολουθήσει τους αγώνες του από κοντά!

Sports in

Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα – Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι έχει γίνει…»

Σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό του από τον τελικό των 800μ. ελεύθερο εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της προκριματικής φάσης ο Δημήτρης Μάρκος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024