Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το νέο σπίτι που αγόρασε ο Μπεν Άφλεκ – Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο με την Τζένιφερ Λόπεζ

Αυτό είναι το νέο σπίτι που αγόρασε ο Μπεν Άφλεκ – Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο με την Τζένιφερ Λόπεζ

Ενώ οι φήμες για τον γάμο του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ έχουν οργιάσει, ο διάσημος ηθοποιός αγόρασε δικό του σπίτι στο Λος Άντζελες.

Με τις φήμες να οργιάζουν για επικείμενο διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ, ο διάσημος ηθοποιός βρήκε ήδη το νέο του σπίτι στο Λος Άντζελες.

Ο Μπεν Άφλεκ έκλεισε το σπίτι των 5 υπνοδωματίων, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, δίνοντας χρηματική εγγύηση νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

H πολυτελής κατοικία στην περιοχή Pacific Palisades διαθέτει 5 κρεβάτια και 6 μπάνια με χώρους για γεύμα, ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο, γραφείο, διάφορα μικρά στούντιο, αίθουσα πολυμέσων, ντους και ξενώνα.

Το νέο σπίτι του Μπεν Άφλεκ

Το νέο σπίτι του Μπεν Άφλεκ

Νωρίτερα τον Ιούλιο, ο Μπεν Άφλεκ και η σύζυγός τους Τζένιφερ Λόπεζ έβγαλαν προς πώληση το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς έναντι 68 εκατ. δολαρίων εν μέσω των φημών περί χωρισμού.

Το ζευγάρι αγόρασε το ακίνητο για 60 εκατ. δολάρια τον Μάιο του 2023, μετά από τον γάμο του τον Ιούλιο του 2022.

Ο μεσίτης διασημοτήτων Josh Flagg, ο οποίος δεν σχετίζεται με κανένα από τα δύο σπίτια, είπε στο People το ότι οι Bennifer έβαλαν προς πώληση το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς για μια τιμή «σχετικά κοντά σε αυτή που πλήρωσαν για αυτό» και αυτό ήταν ένα σημάδι ότι «θέλουν πραγματικά να μετακομίσουν από το ακίνητο».

Άγνωστη η κατάσταση για Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ

Ενώ ούτε ο Μπεν Άφλεκ ούτε η Τζένιφερ Λόπεζ έχουν μιλήσει δημόσια για την κατάσταση του γάμου τους, μια πηγή είπε ότι «δεν έχουν κανένα καλοκαιρινό σχέδιο μαζί» και «είναι επικεντρωμένοι στις χωριστές ζωές τους».

Τον Μάιο, πολλές πηγές είπαν ότι είχαν αρχίσει να ζουν χωριστά στο Λος Άντζελες εν μέσω έντασης στον γάμο τους.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Μπεν Άφλεκ μετέφερε τα υπάρχοντά του από το σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς που μοιραζόταν με την Τζένιφερ Λόπεζ πριν αυτή επιστρέψει από ένα πρόσφατο ταξίδι στην Ευρώπη. Τότε είχε νοικιάσει ένα σπίτι κοντά στην πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Την ίδια στιγμή, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πώς ψάχνει και αυτή σπίτι, αφού πέρασε ένα καλοκαίρι με σόλο διακοπές σε Ιταλία και Χάμπτονς, ενώ γιόρτασε τα γενεθλιά της σε στιλ Bridgerton.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα: Ο «κακός δαίμονας» και η… προσγείωση μετά το θαύμα

Ισπανία και Ελλάδα αναμετρώνται με στόχο τη νίκη που θα τις βάλει στο… κόλπο της πρόκρισης στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων – Τι λέει η προϊστορία των δύο ομάδων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024