Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν εμπιστεύονται τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ – Στο στόχαστρο για τις αποκαλύψεις του

Δεν εμπιστεύονται τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ – Στο στόχαστρο για τις αποκαλύψεις του

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν χάσει κάθε επαφή με τη βασιλική οικογένεια, με τον δούκα του Σάσεξ να θέλει να λογοτήσουν τα βρετανικά media.

Ήταν στο ντοκιμαντέρ του ITV Tabloids on Trial που ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε την ανησυχία του για την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς του. Μια δήλωση που ένας βασιλικός σχολιαστής θεωρεί υποκριτική.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της βασιλικής οικογένειας λόγω του τρόπου που έχουν συμπεριφερθεί, κάτι που τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του δούκα του Σάσεξ στη διάρκεια της συνέντευξής του στο ντοκιμαντέρ του ITV.

Ενώ συνομιλούσε με τη δημοσιογράφο Rebecca Barry, ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε πως ένιωθε ότι ήταν ευθύνη του να λογοδοτήσουν τα βρετανικά media αφού φέρεται ότι παραβίασαν το απόρρητό του.

Η βασιλική σχολιάστρια Kinsey Schofield, που έχει έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πιστεύει ότι στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι καλή επιλογή, ειδικά λόγω των προηγούμενων επιλογών του να αποκαλύψει ιδιωτικές λεπτομέρειες για τη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο Times Radio, η Kinsey Schofield αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Χάρι ως έναν «καταστροφικό στοχαστή». «Είναι δύσκολο να πάρεις κάποιον στα σοβαρά όταν έχει τη συνήθεια να υπερβάλλει για τις περιστάσεις του».

«Ο πρίγκιπας Χάρι είναι διαρκώς προσηλωμένος στα χειρότερα σενάρια και όταν λέει ότι είναι ο καλύτερος για τη δουλειά όσον αφορά την ευθύνη των tabloids και των media για να λογοδοτήσουν σχεδόν αισθάνομαι ότι είναι το αντίθετο γιατί έχει ιστορικό υπερβολής στις ιστορίες του και είναι πολύ ευαίσθητος» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ανέφερε ακόμα πως η επικοινωνία μεταξύ των Σάσεξ και της βασιλικής οικογένειας είναι σχεδόν ανύπαρκτη, κάτι που καθιστά δύσκολο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να τους εμπιστευτούν.

«Είναι δύσκολο να βλέπεις τον πρίγκιπα Χάρι να μιλά για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής μετά την ανάνγωση του βιβλίου του «Spare». Τα κεντρικά ζητήματα του πρίγκιπα Χάρι με την οικογένειά του νομίζω ότι συνοψίζονται στον σεβασμό και στον τρόπο που επικοινωνούν μεταξύ τους. Πιστεύω ότι συνοψίζεται στην εμπιστοσύνη και η βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να εμπιστευτεί πλέον τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Ζωγράφισε έναν στόχο στην πλάτη του και στην οικογένειά του»

Στα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια σειρά από εξαιρετικά αποκαλυπτικούς ισχυρισμούς για την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά και ότι η βασίλισσα Καμίλα διέρρευσε ιστορίες στον Τύπο.

Στη συνέντευξή του, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε επίσης στους συνεχιζόμενους φόβους του για την ασφάλεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατηγορώντας τα μέσα ενημέρωσης ότι πιθανότατα θα εμπνεύσουν κάποιον μοναχικό δράστη.

«Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας άνθρωπος που διαβάζει αυτά τα πράγματα για να δράσει. Είτε είναι μαχαίρι είτε οξύ, αυτά είναι πράγματα που με απασχολούν πραγματικά. Είναι ένας από τους λόγους που δεν θα φέρω πίσω τη γυναίκα μου σε αυτή τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι.

Ωστόσο, ορισμένοι κατηγόρησαν τον πρίγκιπα Χάρι ότι «ζωγράφισε έναν στόχο στην πλάτη του ίδιου και της οικογένειάς του» με τα σχόλιά του για το πόσα μέλη των Ταλιμπάν σκότωσε στο Αφγανιστάν.

«Έβαλε σε κίνδυνο την ασφάλειά του όταν είπε στο βιβλίο του «Spare» ότι είχε προσωπικά σκοτώσει 25 Ταλιμπάν όταν υπηρετούσε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Ήταν πολύ παράλογο να το κάνει.

Λέγοντας ότι φοβόταν για την ασφάλεια της γυναίκας του αν ερχόταν σε αυτή τη χώρα… ζουν στην Καλιφόρνια. Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο αριθμός των δολοφονιών εκεί, αλλά αυτό είναι πιο επικίνδυνο μέρος από τη Βρετανία, οποιαδήποτε στιγμή ή ημέρα» υπογράμμισε ο βασιλικός σχολιαστής Michael Cole.

Η Kinsey Schofield συμφώνησε, αναφέροντας πως οι ΗΠΑ έχουν πολύ πιο χαλαρούς νόμους για τα όπλα και επισημαίνοντας την απόπειρα δολοφονίας του Ντόλαντ Τραμπ, αφού αναφέρθηκε ότι ο ένοπλος αναζήτησε την πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο διαδίκτυο πριν από την επίθεσή του.

Sports in

O Xρήστου και η Γκουντούρα εκπροσωπούν την Ελλάδα της προσπάθειας και όχι των δικαιολογιών

Παρά την πίκρα της στιγμής και την απογοήτευση που έμειναν εκτός βάθρου και οι δύο δεν έψαξαν να βρουν δικαιολογίες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024