Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χώρισε την Κέιτ Μίντλετον από το τηλέφωνο – Φώναζε μεθυσμένος «είμαι ελεύθερος»

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χώρισε την Κέιτ Μίντλετον από το τηλέφωνο – Φώναζε μεθυσμένος «είμαι ελεύθερος»

Μπορεί να αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα βασιλικά ζευγάρια, αλλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν χωρίσει με άσχημο τρόπο πριν από χρόνια.

Με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα βασιλικά ζευγάρια, ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει τις άγνωστες λεπτομέρειες του άσχημου χωρισμού τους πριν από αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με τον βασιλικό συγγγραφέα και δημοσιογράφο Robert Jobson, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κάποτε χώρισε την Κέιτ Μίντλετον από το τηλέφωνο και βγήκε να γιορτάσει με φίλους του σε κλαμπ του Λονδίνου.

Ο Robert Jobson ισχυρίστηκε πως ένας μεθυσμένος πρίγκιπας Γουίλιαμ φώναζε στο μπαρ ότι είναι ελεύθερος, αλλά η Κέιτ Μίντλετον δεν άργησε να τον ξανακερδίσει και να αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά και ευτυχισμένα βασιλικά ζευγάρια.

Ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Σε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Robert Jobson «Catherine, the Princess of Wales», που μετέφερε η DailyMail, ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ακύρωσε τα σχέδιά του να παρευρεθεί σε μια πρωτοχρονιάτικη συγκέντρωση στο Dundee που είχαν κανονίσει οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον το 2007.

«Ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» συνέχισε ο Robert Jobson αναφερόμενος στην Κέιτ Μίντλετον. «Σίγουρα δεν βοηθούσε το γεγονός ότι οι εφημερίδες προέβλεπαν με σιγουριά έναν βασιλικό αρραβώνα. Αμέσως μετά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της τηλεφώνησε και της πρότεινε να χωρίσουν.

Της είπε ότι χρειάζονταν και οι δύο λίγο χώρο για να βρουν τον δικό τους δρόμο και πως δεν μπορούσε να της υποσχεθεί τον γάμο. Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη συνομιλία 30 λεπτών ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αναγνώρισαν ότι βρίσκονταν σε διαφορετικές σελίδες.

Ο χωρισμός τους, σύμφωνα με τον Robert Jobson, ήταν ένα καταστροφικό πλήγμα για την Κέιτ Μίντλετον που ένιωθε διπλά απογοητευμένη που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τη χώρισε από το τηλέφωνο. Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο διάδοχος του θρόνου ζήτησε χρόνο για τη σχέση τους, αυτή τη φορά το ένιωθε οριστικό.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να γιόρτασε τον χωρισμό τους με μια νύχτα γεμάτη αλκοόλ στο νυχτερινό κέντρο Mahiki στο Mayfair με στενούς του φίλους. «Είμαι ελεύθερος!» φώναζε καθώς χόρευε στο μπαρ ισχυρίζεται ο Robert Jobson. «Στη συνέχεια είπε στους φίλους του ότι θα έπρεπε όλοι να πιουν τα ποτά του μενού, κάτι που τελικά κατέληξαν να κάνουν.

Η επανασύνδεση για Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο συγγραφέας εξηγεί ότι η Κέιτ Μίντλετον συνέχισε τη ζωή της παρά τη συνεχή προσοχή των παπαράτσι. Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της να βγαίνει έξω και να ζει μόνη της τη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, που είχε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άρχισε να κάνει σοβαρές δεύτερες σκέψεις.

Μόλις λίγους μήνες αργότερα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προσκλήθηκαν χωριστά σε ένα πάρτι μασκέ από έναν κοινό τους φίλο με θέμα «Freaking Naughty». «Είχε φτάσει ντυμένη νοσοκόμα και στη συνέχεια πέρασαν μαζί το βράδυ προτού καταλήξουν να ανταλλάσσουν φιλιά. Όταν οι φίλοι τους αστειεύτηκαν ότι πρέπει να βρουν ένα δωμάτιο, έφυγαν μαζί».

Το ζευγάρι είχε μιλήσει για τον χωρισμό του στη συνέντευξη αρραβώνων του το 2010 στο ITV. «Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι… και κατά μία έννοια ανακαλύπταμε τους εαυτούς μας και ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες και διάφορα άλλα, ήταν ένας τρόπος να βρούμε τον δρόμο μας και μεγαλώναμε. Ήταν απλώς ότι χρειαζόμασταν λίγο χώρο και τέτοια πράγματα και όλα λειτούργησαν προς το καλύτερο» δήλωνε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον με τη σειρά της είχε αποκαλύψει ότι δεν ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό εκείνη την περίοδο, σημειώνοντας πως την έκανε πιο δυνατό άνθρωπο. «Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως δεν είχες συνειδητοποιήσει ή νομίζω ότι μπορείς να αναλωθείς αρκετά από μια σχέση όταν είσαι νεότερος και πραγματικά εκτίμησα αυτόν τον χρόνο για μένα, αν και δεν το έβλεπα εκείνη την ώρα».

Sports in

Γιάρεμτσουκ: «Πήρα τη σωστή απόφαση, έχω καλό προαίσθημα για τον Ολυμπιακό»

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ολυμπιακού αφού ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024