Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Βραδινή έξοδο στη Μύκονο μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης: Βραδινή έξοδο στη Μύκονο μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των Ανέμων.

Σε ρυθμούς καλοκαιρινών διακοπών έχει μπει ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από μια έντονη εβδομάδα στα εσωτερικά του κόμματός του, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο στα Ματογιάννια, μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του επισκέφθηκαν γνωστή γκαλερί στο νησί των Ανέμων, ενώ στη συνέχεια πήγαν σε γνωστό κοσμικό bar restaurant για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που σταματούσαν τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκειμένου είτε να τον χαιρετήσουν είτε να έχουν μια σύντομη συνομιλία μαζί του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίοι βρίσκονται στο νησί από το περασμένο Σάββατο κάνοντας ένα μικρί διάλειμμα από τις επαγγελαμτικές και πολιτικές τους υποχρεώσεις, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και μερικούς φίλους τους σε αυτές τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη Μύκονο, όπως το γνωστό ζευγάρι σχεδιαστών Πίτερ Ντούντας και Ευάγγελο Μπούση.

Μάλιστα, ο Ευάγγελος Μπούσης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία που είναι όλοι μαζί, συνοδεύοντάς την με την λεζάντα «περήφανος για την Ελλάδα και για το μέλλον της».

* Πηγή: Mykonos Live TV

Sports in

Γιάρεμτσουκ: «Πήρα τη σωστή απόφαση, έχω καλό προαίσθημα για τον Ολυμπιακό»

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Ολυμπιακού αφού ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024