Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η τρυφερή φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του

Η τρυφερή φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του

Ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος απολαμβάνει μερικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μαζί με τον γιο του, προτού ξεκινήσει το τρέξιμο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτή που έρχεται, όπως όλα δείχνουν, θα είναι εξίσου έντονη. Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχοντας λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει στη διάθεσή του, άφησε πίσω του την πόλη και απέδρασε για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο γνωστός σεφ πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram και μια φωτογραφία, από την παραλία, αγκαλιά με τον γιο του σε μια αιώρα, γράφοντας στην λεζάντα: «Όμορφα…!».

Στιγμές ηρεμίας που σίγουρα έχει ανάγκη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο γνωστός σεφ θα πρέπει στα μέσα Αυγούστου να επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς τότε ξεκινούν μια σειρά από τις υποχρεώσεις του. Ενώ, φέτος, εκτός από το έντονο επαγγελματικό πρόγραμμά του, είχε να αντιμετωπίσει και τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή, καθώς οι φήμες μιλούσαν για κρίση στη σχέση του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είναι  ένα από τα πιο διακριτικά και γλυκά ζευάρια της ελληνικής showbiz, τον περασμένο Μάιο κάποια ρεπορτάζ τους ήθελαν να έχουν χωρίσει μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Ωστόσο, προτού το όλο θέμα πάρει διαστάσεις, τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όσο και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έβαλαν τέλος στις φήμες με αναρτήσεις τους στα social media.

Sports in

Και επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Γιάρεμτσουκ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024