Η Τζένιφερ Άνιστον εθεάθη να γίνεται μούσκεμα από διαδηλωτές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής για την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του The Morning Show στη Νέα Υόρκη.

«Άνοστο»

Η 55χρονη ηθοποιός των Friends πρωταγωνιστεί στο δράμα της Apple TV+, το οποίο ακολουθεί μια φανταστική πρωινή εκπομπή στον απόηχο μιας εξέχουσας παρουσιάστριας ειδήσεων που πλήττεται από μια σειρά καταγγελιών, μαζί με τους Ρις Γουίδερσπουν, Μπίλι Κράνταπ και Τζουλιάνα Μαργκούλις.

Η Άνιστον -που υποδύεται την τηλεπαρουσιάστρια Άλεξ Λέβι στην εκπομπή- έδειχνε εξοργισμένη στις σκηνές για την τέταρτη σεζόν του The Morning Show, κατά τις οποίες ένας ακτιβιστής για το κλίμα πετάει έναν κουβά με ψεύτικο πετρέλαιο πάνω στη λευκή μπλούζα και το χακί παντελόνι της, καθώς προσπαθεί να κάνει ζωντανό ρεπορτάζ από μια διαδήλωση.

Σε φωτογραφίες από το πλατό του The Morning Show, η Άνιστον φαίνεται να δείχνει σοκαρισμένη, ενώ η ουσία στάζει στα χέρια και το πρόσωπό της.

Υποδυόμενη την Άλεξ, η ηθοποιός κράτησε το τηλέφωνό της μακριά από το σώμα της για να το σώσει από τη διαρροή, η οποία κάλυψε την τσάντα της και τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

Παρόλο που έχει ξεκινήσει η παραγωγή της τέταρτης σεζόν του The Morning Show, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία πρεμιέρας της επερχόμενης σειράς.

Η προηγούμενη σεζόν του δράματος του Apple TV+ δεν άρεσε σε μεγάλο βαθμό στους κριτικούς, με τον Νικ Χίλτον του Independent να αποκαλεί την τρίτη σεζόν «σε μεγάλο βαθμό άνοστο, χωρίς υφή τηλεοπτικό χυλό».

«Τι σημαίνει αυτό;»

Πέρυσι, η Άνιστον επικρίθηκε για τα σχόλιά της σχετικά με το γιατί αρνήθηκε να συνεργαστεί με έναν υπεύθυνο συντονισμού προσωπικής επαφής στην εκπομπή The Morning Show.

Μιλώντας στο Variety, η Άνιστον ρωτήθηκε πώς εκείνη και η σκηνοθέτις Μίμι Λέντερ προετοιμάστηκαν για μια ερωτική σκηνή με τον Τζον Χαμ.

Η Άνιστον είπε: «Μας ρώτησαν αν θέλαμε έναν συντονιστή προσωπικής επαφής. Είμαι της παλιάς εποχής οπότε έλεγα: «Τι σημαίνει αυτό;». Μου είπαν, «Όταν κάποιος σε ρωτάει αν είσαι καλά» και εγώ είπα, «Σε παρακαλώ, αυτό είναι αρκετά άβολο! Είμαστε έμπειροι – μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. Και είχαμε και τη Μίμι εκεί».

*Με πληροφορίες από: The Independent