Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε γλυκό ή αλμυρό; Δεν χρειάζεται. Οι influencers συμπληρώνουν στο παραδοσιακό παγωτό βανίλια με μια σταγόνα ελαιόλαδο στην τελευταία τάση φαγητού που σαρώνει το TikTok.

Αν και φαίνεται περίεργο, το επιδόρπιο που ενέκρινε η Dua Lipa εξέπληξε όσους είναι γλυκατζήδες, οι οποίοι ομολογουμένως υπέθεσαν ότι η λιχουδιά δεν θα ήταν και τόσο ωραία, αλλά τώρα φαίνεται πως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν.

«Αυτό είναι το αγαπημένο μου σνακ για αργά το βράδυ τελευταία», δήλωσε η influencer Nara Smith σε ένα βίντεο στο TikTok που σημείωσε 7,9 εκατομμύρια προβολές.

Η συνταγή είναι απλή: πρώτα, σερβίρετε δυο μπάλες από κρεμώδες παγωτό βανίλιας πριν προσθέσετε μια γενναιόδωρη σταγόνα από ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.

«Είναι τόσο καλό. Είναι τόσο εθιστικό».

@naraazizasmith elite combination!! #snacks #latenightsnack #treat #dessert #vanillaicecream #icecream #fypシ ♬ original sound – Nara Smith

Η ηθοποιός και δημιουργός περιεχομένου Claudia Sulewski προώθησε επίσης το περίεργο επιδόρπιο στο διαδίκτυο αυτόν τον μήνα – αλλά κάποιοι το χαρακτήρισαν σνακ πολυτελείας.

«Αυτό είναι ένα επιδόρπιο για πλούσιους», ειρωνεύτηκε ένας θεατής.

Οι έκπληκτοι χρήστες σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι το παγωτό αυτό είναι ένα ιταλικό βασικό πιάτο, αλλιώς γνωστό ως gelato con olio e sale.