Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε πρόσφατα μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένη στα 16χρονα δίδυμα παιδιά της Emme και Max.

Η 55χρονη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τα παιδιά της, γράφοντας χαρακτηριστικά «όλη μου η καρδιά» που συνόδευε με ένα πράσινο και ένα λευκό emoji καρδιά.

Στη μία φωτογραφία η Τζένιφερ Λόπεζ απαθανατίζεται να φορά μεγάλα γυαλιά ηλίου ενώ ποζάρει χαμογελαστή με την κόρη της Emme.

Στην άλλη φωτογραφία η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει έχοντας αγκαλιά και κοιτώντας τρυφερά τον γιο της Max.

Η ανάρτηση ολοκληρώθηκε με μία φωτογραφία των δίδυμων παιδιών της Τζένιφερ Λόπεζ από τότε που ήταν νήπια.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Τα δίδυμα Max και Emme είναι τα παιδιά που είχε αποκτήσει η Τζένιφερ Λόπεζ από τον γάμο της με τον τραγουδιστή και ηθοποιό Μαρκ Άντονι.

Η ανάρτηση τράβηξε γρήγορα την προσοχή, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.500.000 εκατομμύριο likes μέσα σε λίγες ώρες, με πολλούς να στέκονται στην ομοιότητα του Max με τον πατέρα του Μαρκ Άντονι.

Οργιάζουν οι φήμες για Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

Η συγκεκριμένη δημοσίευση της Λατίνας τραγουδίστριας έρχεται ενώ φουντώνουν οι φήμες για επικείμενο διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ.

Ο Μπεν Άφλεκ πρόσφατα αγόρασε μια έπαυλη 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades. Οι δυο τους δεν έχουν απαθανατιστεί μαζί από τις αρχές Ιουνίου, με πηγές να αναφέρουν ότι αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη σχέση τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι επίσης η θετή μητέρα των τριών παιδιών του Μπεν Άφλεκ από τον προηγούμενο γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, Violet, 18, Fin, 15, και Samuel, 12.

Παρά τις φήμες που έχουν φουντώσει για χωρισμό τους, όλα τα παιδιά τους ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, πιστεύοντας ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ερωτευμένοι και θέλουν να μείνουν μαζί.

«Τα παιδιά πιστεύουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι πραγματικά βαθιά ερωτευμένοι, σαν αδερφές ψυχές, και δεν θέλουν να χωρίσουν.

Θέλουν να το δουλέψουν στα καλύτερα και στα δύσκολα όπως είπαν στους όρκους τους. Και πιστεύουν ότι πρέπει να συνεχίσουν να τις συνεδρίες και να το συζητούν ακόμα και αν είναι επώδυνο. Νιώθουν ότι αν το κάνουν και πουν τα σωστά πράγματα θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη ειρήνη».