Σύγκρουση επιβατικού τρένου με φορτηγό όχημα σημειώθηκε κοντά στην Αυλίδα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο ελαφρά τραυματίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Γλύφας, όταν φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις ράγες. Εκείνη την ώρα περνούσε αμαξοστοιχία με περίπου 130 επιβάτες και έτσι συνέβη η σύγκρουση.
Όπως λέει η σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, φορτηγό εξετράπη της πορείας του στον περιφερειακό δρόμο πλησίον της Αυλίδας και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα.
Φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα). Κανένας τραυματισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός, αλλά ελαφρά τραυματίστηκαν ένας επιβάτη του τρένου και ο οδηγό του φορτηγού.
Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η αστυνομία και η πυροσβεστική, γαι τον απεγκλωβισμό των επιβατών της αμαξοστοιχίας και του φορτηγού οχήματος.
Δρομολογούνται λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους.
Η πυροσβεστική συνδράμει τον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών, και δρομολογούνται λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους. Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.