Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τους εξασφαλίζει οικονομικά Για αυτό, πολλοί επιλέγουν άλλους τρόπους για να βγάλουν τα προς το ζην.

Αυτοί είναι 5+1 αθλητές που χτυπούν χρυσό μετάλλιο στην πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου OnlyFans.

Η Αλίσα Νιούμαν.

Αλίσα Νιούμαν

Η 30χρονη είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο εντυπωσιακές αθλήτριες στο Παρίσι. Η πρωταθλήτρια του Καναδά στο άλμα επί κοντώ διατηρεί παράλληλα και λογαριασμό στο OnlyFans όπου μοιράζεται φωτογραφίες της με μπικίνι αλλά και αποκαλυπτικό περιεχόμενο για τους ακόλουθούς της.

Ο Νόα Γουίλιαμς.

Νόα Γουίλιαμς

Ο -ήδη- ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι Βρετανός αθλητής των καταδύσεων, προσφέρει τουλάχιστον δύο νέες φωτογραφίες κάθε εβδομάδα στον λογαριασμό του στο OnlyFans, ενώ υπόσχεται και προσωπική συνομιλία με όποιον το επιθυμεί. Και όλα αυτά, όπως εξήγησε, για να υποστηρίξει οικονομικά την Ολυμπιακή του προσπάθεια.

Ο Τζακ Λάφερ.

Τζακ Λάφερ

Από τα μεγάλα ονόματα της Βρετανίας στις καταδύσεις, καθώς διαθέτει στην κατοχή του 3 Ολυμπιακά μετάλλια. Αλλά, όπως δήλωσε στην Telegraph, «μπορεί να είμαι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο, αλλά το εισόδημά μου είναι σταθερό τόσα χρόνια». Έτσι βρήκε έναν άλλον τρόπο για να το αυξήσει, προσφέροντας μόνο SFW περιεχόμενο.

Ο Ρόμπι Μάνσον.

Ρόμπι Μάνσον

Ο κωπηλάτης από τη Νέα Ζηλανδία, μετά από ένα διάλειμμα δύο χρόνων, επέστρεψε στις αθλητικές του υποχρεώσεις καταφέρνοντας να πάρει και την πρόκριση στους Αγώνες στο Παρίσι. Ωστόσο, για τα προς το ζην, το OnlyFans του δίνει πολλά περισσότερα, καθώς προσφέρει γυμνό περιεχόμενο «με καλλιτεχνικό τρόπο».

Λιζ Κάμπατζ

Χάλκινη Ολυμπιονίκης με την ομάδα μπάσκετ της Αυστραλίας στους Αγώνες του 2012, που όμως εξαιτίας της συμπεριφοράς της έχει καταφέρει να βρεθεί εκτός ομάδας και Ολυμπιακών. Ωστόσο, δεν φαίνεται να την απασχολεί ιδιαίτερα αυτό, καθώς σύμφωνα με διάφορα site μέσω του OnlyFans κερδίζει κάτι περισσότερο από 1,2 εκ. δολάρια τον χρόνο.

Ελίζ Κρίστι

Τι κι αν έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και μια τριετία; Η Βρετανίδα πρώην πρωταθλήτρια στο πατινάζ ταχύτητας, με τα 13 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, συνεχίζει να απασχολεί το κοινό μέσω του OnlyFans και δεν διστάζει να πει «μου έσωσε τη ζωή, καθώς αντιμετώπιζα προβλήματα κατάθλιψης και αλκοολισμού».