Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Χιλιάδες θαυμαστές της «κατέλαβαν» έναν λόφο στη Γερμανία για να τα δουν τη συναυλία της

Τέιλορ Σουίφτ: Χιλιάδες θαυμαστές της «κατέλαβαν» έναν λόφο στη Γερμανία για να τα δουν τη συναυλία της

Χιλιάδες θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, που δεν βρήκαν εισιτήριο για τη συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου, κατασκήνωσαν σε γειτονικούς λόφους, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή είναι η Νο1 pop star του πλανήτη. Η Τέιλορ Σουίφτ έχει καταφέρει τα πάντα τον τελευταίο έναν χρόνο: να γίνει η πρώτη δισεκατομμυριούχος μουσικός, η περιοδεία της Eras Tour θεωρείται η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών, ενώ το άλμπουμ της «Tortured Poets» έγινε το πρώτο που έσπασε το φράγμα των ένα δισεκατομμυρίων streams στο Spotify. Χώρια τα βραβεία που έχει κερδίσει – ανάμεσά τους 14 Grammy, 40 American Music Awards και 39 Billboard Music Awards.

Και εννοείται ότι σε κάθε της εμφάνιση οι θαυμαστές της κάνουν ουρά για να καταφέρουν να τη δουν από κοντά – με όποιον τρόπο μπορούν. Κάτι που φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στην τελευταία της συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου. Τι κι αν τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί; Αυτό δεν εμπόδισε χιλιάδες θαυμαστές της – κάποιοι λένε 30.000 άλλοι 50.000-, που παρά τους 31 βαθμούς Κελσίου, αποφάσισαν να «καταλάβουν» τα λοφάκια γύρω από το στάδιο και να την απολαύσουν έστω και από μακριά.

Η εικόνα που δημιούργησαν ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ οι διοργανωτές αποφάσισαν να τους μοιράσουν νερά για τη ζέστη. Αυτή η εικόνα δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία φώναξε από το μικρόφωνο «είμαι πολύ τυχερή που παίζω μπροστά σε 74.000 υπέροχους ανθρώπους και αν οι εκτιμήσεις είναι σωστές, άλλους 50.000 υπέροχους ανθρώπους έξω από το στάδιο.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που χιλιάδες άνθρωποι μαζεύονται στους λόφους γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου για να δουν μια συναυλία. Το ίδιο πράγμα είχε συμβεί πριν από μερικούς μήνες με το live των Metallica αλλά και πέρσι το καλοκαίρι με την εμφάνιση των Rammstein.

Sports in

O Xρήστου και η Γκουντούρα εκπροσωπούν την Ελλάδα της προσπάθειας και όχι των δικαιολογιών

Παρά την πίκρα της στιγμής και την απογοήτευση που έμειναν εκτός βάθρου και οι δύο δεν έψαξαν να βρουν δικαιολογίες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024