Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή είναι η Νο1 pop star του πλανήτη. Η Τέιλορ Σουίφτ έχει καταφέρει τα πάντα τον τελευταίο έναν χρόνο: να γίνει η πρώτη δισεκατομμυριούχος μουσικός, η περιοδεία της Eras Tour θεωρείται η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών, ενώ το άλμπουμ της «Tortured Poets» έγινε το πρώτο που έσπασε το φράγμα των ένα δισεκατομμυρίων streams στο Spotify. Χώρια τα βραβεία που έχει κερδίσει – ανάμεσά τους 14 Grammy, 40 American Music Awards και 39 Billboard Music Awards.

Και εννοείται ότι σε κάθε της εμφάνιση οι θαυμαστές της κάνουν ουρά για να καταφέρουν να τη δουν από κοντά – με όποιον τρόπο μπορούν. Κάτι που φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στην τελευταία της συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου. Τι κι αν τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί; Αυτό δεν εμπόδισε χιλιάδες θαυμαστές της – κάποιοι λένε 30.000 άλλοι 50.000-, που παρά τους 31 βαθμούς Κελσίου, αποφάσισαν να «καταλάβουν» τα λοφάκια γύρω από το στάδιο και να την απολαύσουν έστω και από μακριά.

Η εικόνα που δημιούργησαν ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ οι διοργανωτές αποφάσισαν να τους μοιράσουν νερά για τη ζέστη. Αυτή η εικόνα δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία φώναξε από το μικρόφωνο «είμαι πολύ τυχερή που παίζω μπροστά σε 74.000 υπέροχους ανθρώπους και αν οι εκτιμήσεις είναι σωστές, άλλους 50.000 υπέροχους ανθρώπους έξω από το στάδιο.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που χιλιάδες άνθρωποι μαζεύονται στους λόφους γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου για να δουν μια συναυλία. Το ίδιο πράγμα είχε συμβεί πριν από μερικούς μήνες με το live των Metallica αλλά και πέρσι το καλοκαίρι με την εμφάνιση των Rammstein.