Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Silver Nail Trend: Το μανικιούρ που μοιάζει με «κόσμημα» για τα νύχια σας

Silver Nail Trend: Το μανικιούρ που μοιάζει με «κόσμημα» για τα νύχια σας

Δοκιμάστε την τάση για εκτυφλωτική λάμψη στα άκρα σας.

Ενώ τα ασημί μανικιούρ δεν αποτελούν νέα τάση, η δημοτικότητά τους τελευταία έχει φτάσει στα ύψη. Είναι μια διαχρονική επιλογή και προσφέρουν ένα glamorous και μοντέρνο αποτέλεσμα στα νύχια.

Επίσης, είναι η τέλεια πρόταση για τα mani που θα κάνετε σε κάθε επίσημη περίσταση του καλοκαιριού -συνδυάζονται υπέροχα με καθετί που θα φορέσετε και απογειώνουν κάθε outfit.

Με λίγα λόγια, είναι ένα «κόσμημα» στην εμφάνισή σας.

Η τάση

Η nail artist που έκανε πρώτη τάση τα ασημί μανικιούρ είναι η Brittney Boyce, η οποία μάλιστα επιμελείται τα νύχια της Megan Fox. Η ίδια προτιμά το ασημί χρώμα είτε σε όλα τα νύχια είτε ως 3D σχέδιο είτε ως χρώμα για τη γραμμή του γαλλικού -τέλειο tip εάν έχετε βαρεθεί την κλασική εκδοχή.

Όπως προαναφέραμε, είναι ένα «κόσμημα» για τα άκρα σας που μπορεί να αναδείξει ακόμη και το πιο casual σύνολο. Επίσης, πολλές φορές τής αρέσει να αναμειγνύει το χρυσό με το ασημί πετυχαίνοντας τα τέλεια “mixed-metal nails”, άλλη μία hot τάση στο μανικιούρ για φέτος.

Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση για το δικό σας ασημί μανικιούρ, δείτε τα εμβληματικά silver chrome νύχια που δημιούργησε η διάσημη nail artist για το φετινό MET Gala στη Megan Fox ή θαυμάστε τα νύχια της Sarah Jessica Parker.

Επίσης, το ασημί γαλλικό μανικιούρ της Hailey Bieber είναι πολύ αγαπημένο μας, ενώ και η Dua Lipa συχνά κάνει γαλλικό μανικιούρ με ασημί chrome χρώμα στη γραμμή αντί για λευκό (όταν δηλαδή δεν κάνει τα απίστευτα “aura nails” της).

Πώς θα πετύχετε τα τέλεια ασημί νύχια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε το δικό σας silver mani. Αν φτιάξει τα νύχια σας κάποια ειδικός, απλώς ζητήστε της ένα ασημί βερνίκι νυχιών, πάνω στο οποίο θα προστεθεί μια επίσης ασημί σκόνη chrome, για να δημιουργηθεί αυτό το λαμπερό φινίρισμα, σαν καθρέφτης.

Η μανικιουρίστ θα ολοκληρώσει το μανικιούρ με ένα γυαλιστερό top coat και είστε έτοιμες. Και αν θέλετε να πάτε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να της ζητήσετε να σας δημιουργήσει ένα 3D ασημένιο σχέδιο.

Εάν όμως πρόκειται να κάνετε το ασημί μανικιούρ σας στο σπίτι, ξεκινήστε λιμάροντας τα νύχια για να τους δώσετε το σχήμα και το μήκος που επιθυμείτε, και περάστε μια λεπτή στρώση από ένα διάφανο base coat.

Μόλις στεγνώσει, εφαρμόστε σε όλα τα νύχια ένα ασημένιο βερνίκι νυχιών -για ένα σούπερ λαμπερό nail look, μπορείτε να προσθέσετε πάνω από το ασημί βερνίκι ένα top coat με glitter.

Πηγή: VITA

Sports in

Και επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Γιάρεμτσουκ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024