Θέλεις να αγοράσεις νέα τηλεόραση; ‘Η μήπως σκέφτεσαι να πάρεις επιτέλους το νέο iPhone; Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σπιτικό σου; ‘Η αναζητάς τον φθηνότερο εξοπλισμό για camping;

Ό,τι και αν έψαχνες ανάμεσα σε περισσότερα από 7 εκατομμύρια προϊόντα και σε όλες τις κατηγορίες, θα τα βρεις στο SHOPFLIX.gr τώρα σε απίστευτες τιμές!

Οι εκπτώσεις είναι εδώ και θα συνεχιστούν όλο τον μήνα με super deals για όποιο προϊόν ζητάς.

Κάνε τώρα τις αγορές σου μέσα από την πλατφόρμα με όποιον τρόπο πληρωμής σε εξυπηρετεί και… θα σου ‘ρθει άμεσα κουτί, όπου κι αν είσαι!

Και το καλύτερο; Επέλεξε την υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA για να τα παραλάβεις όλα σε μια αποστολή, στο σπίτι σου όπου και αν μένεις.

Φτιάξε τη λίστα σου με αυτά που θες να αγοράσεις και απλά πρόσθεσε τα στο καλάθι των αγορών σου.

Δυνατές εκπτώσεις σε τεχνολογία

Πανίσχυρα smartphones, smart TV τηλεοράσειςsmartwatches για να μην χάνεις κανένα μήνυμα ακόμα και στις διακοπές σου και tablet και laptop προηγμένης τεχνολογίας θα τα βρεις σε ασυναγώνιστες προσφορές.

Για να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική όπου και αν βρίσκεσαι ή για να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια χωρίς να σε ακούν οι άλλοι γύρω σου θα βρεις τα καλύτερα ακουστικά, που θα σου χαρίζουν την μέγιστη ποιότητα ήχου αλλά και ασύγκριτη ελευθερία κινήσεων.

Φτιάξε το σπίτι σου

Αν πάλι σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τις λευκές συσκευές σου ή να εξοπλίσεις το σπιτικό του με μικροσυσκευές που θα σου λύσουν τα χέρια μπες στο SHOPFLIX.GR και βρες τις πιο δυνατές προσφορές.

Από πλυντήρια ρούχων, ψυγεία, σκούπες ρομπότ που θα κάνουν το καθάρισμα του σπιτιού σου παιχνιδάκι μέχρι φριτέζες  και καφετιέρες για να απολαμβάνεις το εσπρεσάκι σου, όλα θα τα βρεις σε απεριόριστη ποικιλία.

Για να νικήσεις τον καύσωνα

Εντάξει το ξέρουμε δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα και εσύ λιώνεις αυτή την εποχή από τη ζεστή. Στο SHOPFLIX.gr όμως θα βρεις όλα τα κλιματιστικά στις καλύτερες τιμές. Και εκτός από τα κλιματιστικά, επέλεξε ανεμιστήρες οροφής για να εξοπλίσεις και το εξοχικό σου.

Τα πάντα για τις διακοπές σου

Είσαι λάτρης του camping; Ε, λοιπόν είσαι στο σωστό μέρος. Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις όλο τον εξοπλισμό camping που ζητάς. Αγόρασε τα αγαπημένα σου βιβλία για τα πρωινά στην παραλία και εφοδιάσου με φορητά ηχεία για τα βραδινά σου beach party με την παρέα σου.

Μην ξεχάσεις τη φωτογραφική σου μηχανή για να απαθανατίσεις όλες σου τις στιγμές.

Το SHOPFLIX.gr φροντίζει όλη την οικογένεια

Ψάχνεις εκπτώσεις και σε βρεφικά είδη; Στο SHOPFLIX.gr μπορείς να βρεις τις πιο δυνατές σε πάνες, φαγητό μωρού αλλά και σε προϊόντα για την άνετη μεταφορά του.

Φυσικά και δεν γίνεται να ξεχάσεις τους τετράποδους φίλου σου! Βρες τα πάντα για τα κατοικίδια εύκολα και σε ασύγκριτες τιμές

Φρόντισε τον εαυτό σου

Και φυσικά μην ξεχάσεις τον εαυτό σου. Τώρα μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς σε εξαιρετικές τιμές. Μάλιστα το SHOPFLIX.gr προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς που θα επιλέξεις.