Είναι γνωστό ότι το μακιγιάζ «λιώνει» από τη ζέστη, αλλά υπάρχουν τρόποι για να το αντιμετωπίσετε αυτό. Η Κέιτι Χολμς έχει βρει την τέλεια ιδέα και τη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβασε μερικές selfies της στο Instagram όπου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ παρέα με την αξιολάτρευτη γάτα της, την Eleanor.

Η Κέιτ Χολμς, με μαζεμένα πάνω τα μαλλιά, φαίνεται να μη φοράει κανένα από τα καλλυντικά της στο πρόσωπο, επιδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της και προσκαλώντας μας να κάνουμε κι εμείς το ίδιο -άλλωστε, το καλοκαίρι, δε χρειάζεται να φορτώνετε το δέρμα σας με πολλά προϊόντα. Ακόμη και χωρίς προϊόντα μακιγιάζ, η επιδερμίδα της είναι ιδιαίτερα λαμπερή και υγιής.

Η διάσημη ηθοποιός δε δημοσιεύει συχνά περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε τραβάει πραγματικά την προσοχή των θαυμαστών της όταν το κάνει. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, έσπευσαν να τη ρωτήσουν στα σχόλια για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της -δε μας κάνει εντύπωση, αφού το δέρμα της ακτινοβολεί!

Αν και η Κέιτ Χολμς δεν έχει αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της, έχει μοιραστεί όμως στο παρελθόν κάποια από τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί και γενικές πρακτικές ευεξίας. Η ίδια δίνει προτεραιότητα στην επαρκή κατανάλωση νερού και λαχανικών, ενώ όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE το 2021 είναι μεγάλη φαν του brand Dr. Barbara Sturm.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της συγκεκριμένης εταιρείας. Κάνω τακτικά τις περιποιήσεις προσώπου τους και χρησιμοποιώ ανελλιπώς τα προϊόντα τους.» εξήγησε η ίδια.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν ξεχνάει ποτέ να βάλει το αντηλιακό και το lip gloss της πριν φύγει από το σπίτι, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να εφαρμόζεται όλο τον χρόνο, ενώ σε συνέντευξή της στο ELLE αποκάλυψε ότι κοιμάται με την Treatment Mask από το brand SK-II.

Πηγή: VITA