Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βιτριολικό σχόλιο Κασσελάκη: «Να επαναφέρει ο πρωθυπουργός τον κ. Δημητριάδη και να συνεχίσουν το κοινό έργο τους. Καλή ακρόαση!»

Βιτριολικό σχόλιο Κασσελάκη: «Να επαναφέρει ο πρωθυπουργός τον κ. Δημητριάδη και να συνεχίσουν το κοινό έργο τους. Καλή ακρόαση!»

Έντονη αντίδραση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, στην απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο το σκάνδαλο των υποκλοπών

Αιχμηρότατο είναι το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη για την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο το σκάνδαλο των υποκλοπών, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να προχωρά σε μια καυστική ανάρτηση στα social media σχετικά με το θέμα.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δημητριάδη, που θεώρησα ότι «υπήρξε εμπλεκόμενος» στο σκάνδαλο ΕΥΠ-Predator. Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψε ο κ. Μητσοτάκης, όταν τον «παραίτησε» και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη» αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσθέτει δηκτικά: «Παροτρύνω τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον κ. Δημητριάδη στο Μαξίμου για να αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία και να συνεχίσουν το κοινό τους έργο. Εύχομαι και στους δύο καλή ακρόαση».

Νωρίτερα, ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, ανέφερε μεταξύ άλλων, σε σχετική δήλωση, ότι «η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Σε ανάρτηση για την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, σημείωνε:

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Αλλωστε, αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή. Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών. Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Sports in

Αθλήτρια ξιφασκίας αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες είναι συμπεριληπτικοί, αλλά κανείς δεν γνώριζε ότι μία από τις αθλήτριες ξιφασκίας αγωνιζόταν ενώ ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσυνης της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024