Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας το όνειρό του αφού θα αγωνιστεί στη Βασίλισσα της Ευρώπης, ωστόσο ο 25χρονος επιθετικός φαίνεται πως δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο και από άλλο πόστο.

Κι αυτό γιατί, ο Γάλλος σούπερ σταρ ετοιμάζεται να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας. Ναι, καλά διαβάσατε, αφού ο Εμπαπέ πρόκειται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Καέν, ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας (Ligue 2) για έκτη σερί σεζόν.

Ο νέος παίκτης της Ρεάλ θα αποκτήσει το 80% από έναν επενδυτικό όμιλο από τις ΗΠΑ. Η αγορά των μετοχών θα γίνει μέσω της εταιρείας «KM7» (από τα αρχικά του και το νούμερο της φανέλας του) που έχει συστήσει ο ίδιος και διαχειρίζεται η μητέρα του.

Ο Εμπαπέθα επενδύσει 20 εκατ. ευρώ άμεσα, ενώ θα καλύψει μέρος των χρεών του κλαμπ. Πρόεδρο θα διορίσει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης του, τον Ζιάντ Χαμούντ, που είναι γενικός διευθυντής της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Γάλλου αστέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καέν είχε ενδιαφερθεί το 2013 για την απόκτηση του Εμπαπέ, αλλά ο ίδιος είχε επιλέξει τότε τη Μονακό.