Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Να τελειώσει τη δουλειά με την Μπάνια Λούκα θέλει ο ΠΑΟΚ

Να τελειώσει τη δουλειά με την Μπάνια Λούκα θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απόψε (31/7) κόντρα στην Μπάνια Λούκα, θέλει να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (31/7, 22:00) στην Βοσνία την Μπάνια Λούκα, στην ρεβάνς του 3-2 της Τούμπας, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Δικέφαλος του Βορρά, ολοκλήρωσε στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία για τον αγώνα, μετά από απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου και ταξίδεψε χτες (30/7) στην Βοσνία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στις τακτικές λεπτομέρειες, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθει οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αγωνιστικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με την αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Καμαρά με τον Κεντζιόρα είναι δύο παίκτες που σκέφτεται να ξεκινήσουν αντί των Σβαμπ και Τροστ Εκόνγκ αντίστοιχα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότo, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα

Οι Βόσνιοι ανακοίνωσαν sold-out, καθώς θα διαθέσουν εισιτήρια προς πώληση μόνο αν υπάρξουν ακυρώσεις και θα φροντίσουν να ενημερώσουν έγκαιρα τους φιλάθλους τους.

Sports in

Ελλαδάρα νίκησε στα πέναλτι το Μαυροβούνιο (16-17)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι η Ελλάδα επικράτησε τους Μαυροβούνιου στα πέναλτι με 17-16 και έκανε το 2/2 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024