Τρίτη 30 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα 10 πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο (εικόνες)

Αυτά είναι τα 10 πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο (εικόνες)

Τα παιδιά αυτά ενώ γεννιούνται μέσα σε τεράστια προνόμια, αντιμετωπίζουν επίσης τις μοναδικές προκλήσεις του να μεγαλώνουν κάτω από συνεχή έλεγχο και πίεση.

Υπάρχουν κάποια παιδιά που γεννήθηκαν πλούσια.

Η περιουσία αυτών των παιδιών δημιουργήθηκε από τους γονείς και τους παππούδες τους.

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν συχνά πάνω τους, εξαιτίας του πλούτου που τα συνοδεύουν.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτοί οι συγκλονιστικοί αριθμοί δεν μπορούν να αποτυπώσουν πλήρως την πολυπλοκότητα της ζωής αυτών των παιδιών.

Ενώ γεννιούνται μέσα σε τεράστια προνόμια, αντιμετωπίζουν επίσης τις μοναδικές προκλήσεις του να μεγαλώνουν κάτω από συνεχή έλεγχο και πίεση.

Ποια είναι όμως τα δέκα τυχερά παιδιά, όπως τα παρουσιάζει το medium.com και ποιες ιστορίες τύχης κρύβονται πίσω από την εκπληκτική καθαρή αξία τους;

Πριγκίπισσα Σάρλοτ

Στην κορυφή της λίστας με κολοσσιαία εκτιμώμενη καθαρή αξία 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων βρίσκεται η πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέιμπριτζ.

Ως το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η κληρονομιά της περιλαμβάνει τεράστια κτήματα, ανεκτίμητες συλλογές έργων τέχνης και μελλοντική πρόσβαση στο Crown Estate.

Πρίγκιπας Γεώργιος

Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής από την αδελφή του ο πρίγκιπας Γεώργιος, ο οποίος διαθέτει καθαρή αξία 3,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ως ο προφανής διάδοχος, η κληρονομιά του είναι εξίσου εντυπωσιακή, χαρίζοντάς του μια ζωή με τεράστιο πλούτο και δημόσιο έλεγχο.

Βαλεντίνα Παλόμα Πινό

Απομακρυνόμενοι από τη βασιλική οικογένεια, βρίσκουμε τη Βαλεντίνα – Παλόμα Πινό, κόρη της ηθοποιού Σάλμα Χάγιεκ και του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί – Πινό.

Η εκτιμώμενη καθαρή της αξία των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων προέρχεται από την τεράστια περιουσία των γονιών της στον τομέα της μόδας και των ειδών πολυτελείας.

Μπλου Άιβι Κάρτερ

Η μεγαλύτερη κόρη της βασιλικής οικογένειας της μουσικής της Μπιγιονσέ και του Jay-Z, η Μπλου Άιβι Κάρτερ κατέχει καθαρή αξία 720 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έχοντας ήδη χαράξει την πορεία της στη μουσική και τη μόδα, οι μελλοντικές οικονομικές της προοπτικές είναι τόσο λαμπρές όσο και οι καριέρες των γονιών της.

Στόρμι Γουέμπστερ

Η κόρη της Κάιλι Τζένερ και του Τράβις Σκοτ, Στόρμι Γουέμπστερ, έρχεται στην πέμπτη θέση με καθαρή αξία 410 εκατομμύρια δολάρια.

Η πρώιμη έκθεσή της στην επιχειρηματική αντίληψη της φατρίας των Καρντάσιανς και η μαζική παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την καθιστούν μια πιθανή μελλοντική μεγιστάνα.

Νορθ Γουέστ

Ήδη είναι fashion icon και influencer σε εξέλιξη, το επιχειρηματικό της πνεύμα και η πρόσβασή της στους κύκλους των διασημοτήτων την έβαλαν σε μια πορεία προς την οικονομική ανεξαρτησία.

Βλάντ και Νίκι

Αυτό το δυναμικό δίδυμο, τα δίδυμα αδέλφια Βλαντισλάβ και Νικίτα Βασκέκοφ, έχουν κατακτήσει τον κόσμο του YouTube με το κανάλι τους «Vlad and Niki». Η

εκτιμώμενη καθαρή τους αξία των 286,75 εκατομμυρίων δολαρίων είναι μια απόδειξη της δύναμης της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και των έξυπνων συνεργασιών με εμπορικά σήματα.

Ράιαν Κάτζι

Το «Παιδί με το μεγαλύτερο εισόδημα στον κόσμο» για το 2019, ο Ράιν Κάτζι από το Τέξας, συνεχίζει να μαζεύει τα μεγάλα ποσά με το κανάλι του στο YouTube «Ryan’s World».

Η εκτιμώμενη καθαρή του αξία των 100 εκατομμυρίων δολαρίων αποδεικνύει ότι η παιδική δημιουργικότητα και το πιστό κοινό μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για την οικονομική επιτυχία.

Αλίνα Μορς

Συνδυάζοντας το επιχειρηματικό δαιμόνιο με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η Αλίνα Μορς ίδρυσε το «Zola Candy» στα 7.

Σήμερα, η καθαρή της αξία εκτιμάται στα 6 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που την καθιστά μια νεαρή επιχειρηματία που πρέπει να προσέξετε.

Σούρι Κρουζ

Αν και τα φώτα της δημοσιότητας των γονέων της έχουν εξασθενίσει, το καταπίστευμα της Σούρι Κρουζ, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας με μεγάλη προβολή, εξασφαλίζει μια άνετη ζωή.

Η εκτιμώμενη καθαρή της αξία των 5 εκατομμυρίων δολαρίων παρέχει ένα δίχτυ ασφαλείας για τις μελλοντικές της προσπάθειες.

Sports in

O Xρήστου και η Γκουντούρα εκπροσωπούν την Ελλάδα της προσπάθειας και όχι των δικαιολογιών

Παρά την πίκρα της στιγμής και την απογοήτευση που έμειναν εκτός βάθρου και οι δύο δεν έψαξαν να βρουν δικαιολογίες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024