Με τον χειρότερο… τρόπο ολοκληρώθηκαν οι διακοπές μιας 24χρονης Βρετανής στην Τουρκία, αφού αντί να κάνει τουρισμό στη χώρα κατέληξε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια, το… λάθος που έκανε ήταν να κοιμηθεί με ανοιχτό κλιματιστικό. Έπειτα, ξύπνησε με έντονη αδιαθεσία και εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς της.

Συγκεκριμένα είχε πονόλαιμο και εξασθένιση, ενώ οι αμυγδαλές της είχαν πρηστεί. Πήγε στο νοσοκομείο με τη μητέρα της όπου της έκαναν ενδοφλέβια ένεση. Έμεινε στο νοσοκομείο περίπου 5 ώρες.

Οι γιατροί της διέγνωσαν αμυγδαλίτιδα που είχε προκληθεί από το κλιματιστικό που είχε στο δωμάτιο όπου διέμενε.

«Ήταν αρκετά βάρβαρο»

«Πραγματικά έτρεμα. Δεν μπορούσα ούτε να φάω, αλλά ούτε να πιω. Νόμιζα ότι είχα πάλι covid. Η θερμοκρασία μου ήταν κακή και το σώμα μου πονούσε» ανέφερε.

«Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι είχα μια βαριά αμυγδαλίτιδα. Πιθανότατα μου είπαν να συνέβη από το κλιματιστικό. Ήταν αρκετά βάρβαρο αυτό που έπαθα τις τελευταίες μέρες των διακοπών μου» συνέχισε.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι πιθανότατα το ξενοδοχείο δεν είχε κάνει σωστή συντήρηση στο κλιματιστικό. «Δεν το είχαν συντηρήσει σωστά. Λένε ότι μπορεί να έβγαζε μουχλιασμένο αέρα. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον όλο αυτό προήλθε από το κλιματιστικό». Και πρόσθεσε: «Αν δεν είχαμε κοιμηθεί με ανοιχτό το κλιματιστικό όλα θα ήταν μια χαρά».