Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την σύντροφό του Βιτόρια Σερέτι και τον Τόμπι Μαγκουάιρ παραθερίζουν στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Ενώ ο ηθοποιός απολαμβάνει την αίγλη της ιταλικής Ριβιέρας, ο Τόμπι Μαγκουάιρ και η 26χρονη Βιτόρια περιτριγυρίζουν το γιοτ με ένα τζετ-σκι.

Φυσικά, ο Ντι Κάπριο και η Σερέτι συνυπήρξαν και χωρίς τον «τρίτο τροχό» της παρέας. Το ζευγάρι φαίνεται να περνά στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ του καταστρώματος του σκάφους, αλλά και να αγκαλιάζεται σε ανύποπτους χρόνους. Τί άλλο να περιμένει κανείς- βγαίνουν άλλωστε εδώ και περίπου μόλις ένα χρόνο.

Έκπληξη δημιουργεί στην κοινή γνώμη ανά τα διεθνή μέσα η ηλικία του νεαρού μοντέλου – είπαμε είναι 26 ετών-, δεδομένης της προτίμησης του Ντι Κάπριο σε γυναίκες έως και 25 ετών. Η Σερέτι μεγάλωσε στην Μπρέσια της Ιταλίας και ανακαλύφθηκε από το Elite Model Look σε διαγωνισμό του πρακτορείου το 2012. Μέχρι το 2024 το μοντέλο έχει συμμετάσχει σε 400 fashion show, έχει γίνει εξώφυλλο για την Vogue 23 φορές διεθνώς, ενώ έχει συνεργαστεί με οίκους του βεληνεκούς Alexander McQueen, Chanel, Fendi, Givency, Prada, Ralph Lauren, Versace και Valentino.

Ο Ντι Κάπριο και ο Μαγκουάιρ είναι στενοί φίλοι από την παιδική τους ηλικία. Οι δύο σταρ έχουν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 1993 «This Boy’s Life», στο «Don Plum» του 2001, αλλά και το «Great Gatsby» του 2013. Μάλιστα, από το 2021, που ο πρώην Spider-Man είναι επισήμως single, οι δυο τους διασκεδάζουν περισσότερο μαζί. Oι ηθοποιοί πήγαν ξανά μαζί διακοπές το 2022, αλλά και το 2023 στο γαλλικό νότο και τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Σε κάθε περίπτωση,  η παρέα των τριών φαίνεται να διασκεδάζει, να απολαμβάνει τον κοινό χρόνο, αλλά κυρίως τον ήλιο και τη θάλασσα της Λιγυρίας.