Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά την Κέιτ Μίντλετον τι; Ο «πειρασμός» που γνώρισε στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Μετά την Κέιτ Μίντλετον τι; Ο «πειρασμός» που γνώρισε στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χώρισε την Κέιτ Μίντλετον έστρεψε το ενδιαφέρον του σε μια γυναίκα που γνώρισε στην Ελλάδα.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να ήθελε μια άλλη γυναίκα όταν ήταν νέος και σε σχέση με την Κέιτ Μίντλετον.

Όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χώρισε την Κέιτ Μίντλετον σε ένα τηλεφώνημα μισής ώρας φέρεται να κυνήγησε άλλες κοπέλες ενώ σπούδαζαν μαζί στο πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία.

Αρχικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η η πριγκίπισσα της Ουαλίας γνωρίστηκαν στο Malborough College και μπήκαν σε σχέση στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, ήταν μετά την αποφοίτησή τους και την επιδίωξη της σταδιοδρομίας τους που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ άρχισε να αμφισβητεί τη σχέση τους και το κατά πόσο ήταν κατάλληλη για τον ίδιο.

Ο γιος του βασιλιά Καρόλου είχε καταταγεί στον στρατό, ενώ η Κέιτ Μίντλετον είχε μετακομίσει στο Λονδίνο και η απόσταση άρχισε να ενοχλεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που τη χώρισε σε μια κλήση 30 λεπτών.

Μετά τον χωρισμό τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να άρχισε να κυνηγάει την Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe που είχε γνωρίσει στην Ελλάδα, αν και δεν ήταν πολύ πρόθυμη με την ιδέα να μπει στη βασιλική οικογένεια.

«Ενώ ήταν single την εποχή του χωρισμού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η Isabella δεν ήθελε να γίνει βασιλική σύντροφος» γράφει ο Robert Jobson στο βιβλίο του «Catherine, Princess of Wales». «Αισθανόταν ότι θα περιόριζε τις επιλογές της καριέρας της ως ηθοποιός».

«Αυτό δεν έσβησε το πάθος του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Φέρεται να προσπάθησε να προσελκύσει την Isabella και την επισκέφθηκε πολές φορές στο σπίτι της οικογένειάς της. Παρά τον πρόσφατο χωρισμό του, εκείνη τον απέρριψε. Λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα επέστρεφε στην Κέιτ Μίντλετον ή ότι εκείνη θα συμφωνούσε να τον δεχτεί ξανά πίσω».

Η Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe παντρεύτηκε τελικά τον γιο του Richard Branson, ιδρυτή του ομίλου Virgin που προσφέρει υπηρεσίες τηλεόρασης, διαδικτύου, αεροπορικές πτήσεις και ταξίδια στο διάστημα, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Πώς αντέδρασε η Κέιτ Μίντλετον στον χωρισμό;

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τα ξαναβρήκε με την Κέιτ Μίντλετον και το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τότε που παντρεύτηκαν το 2011.

Ο χωρισμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον ήταν το 2007, με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου να γιορτάζει την ελευθερία του.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε κανέναν λόγο να είναι άμεσα χαρούμενη. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας βασίστηκε στη μητέρα και τα αδέρφια της για να ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Sports in

Βιονικός Γουόκαπ: Οι ασύλληπτες επιδόσεις με Εθνική και Ολυμπιακό (vids)

Ο Τόμας Γουόκαπ και το απίστευτο που συμβαίνει την τελευταία διετία...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024