Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σύντροφό του Georgina Rodriguez ως «γυναίκα του» κατά τη διάρκεια ενός νέου βίντεο προπόνησης στο σπίτι για το brand Whoop.

«Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι αυτό που κάνεις, είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Όταν δεν προπονούμαι με την ομάδα, μου αρέσει να δουλεύω με τη γυναίκα μου στο σπίτι» είπε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα.

«Μπορώ να της δώσω ώθηση και μπορεί να μου δώσει ώθηση και εκείνη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει παντρευτεί την Georgina. Απλά δεν ξέρω» σημείωσε ο Πορτογάλος εκπρόσωπος του διάσημου ποδοσφαιριστή στην Page Six.

«Φωτιά» στα σχόλια της ανάρτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκαν στα σχόλια της ανάρτησης του διάσημου ποδοσφαιριστή και σχολίασαν τη φράση του.

«Είπε τη γυναίκα μου; Παντρεύτηκαν κρυφά τώρα;» σημείωσε ένας χρήστης, με άλλον να ρωτά «πότε παντρεύτηκες και την αποκαλείς γυναίκα μου;».

«Είπε ‘γυναίκα μου’ olalaaaa» σχολίασε στην ανάρτησή του άλλος χρήστης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Georgina ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017 αφού γνωρίστηκαν στο κατάστημα της Gucci όπου εργαζόταν.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής καλωσόρισε τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, 13 ετών, με μια άγνωστη γυναίκα και τα δίδυμα Eva και Mateo, 7, μέσω παρένθετης μητέρας.

Μοιράζεται επίσης τις κόρες Alana, 6, και Bella, 2, με την Georgina Rodriguez.

Το λαμπερό ζευγάρι γνώρισε την απογοήτευση όταν ο δίδυμος αδερφός της Bella πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού το 2022.

Το μοντέλο είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τον θάνατο του παιδιού της στο ντοκιμαντέρ «I Am Georgina».

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων» σημείωνε χαρακτηριστικά στη 2η σεζόν του ντοκιμαντέρ. «Η ζωή συνεχίζεται. Έχω λόγους να προχωρήσω και να είμαι δυνατή» υπογράμμιζε.