Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο εκβιασμός του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον βασιλιά Κάρολο

Ο εκβιασμός του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιχειρούν να εκβιάσουν συναισθηματικά τον βασιλιά Κάρολο με μοχλό πίεσης τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Φίλοι της βασιλικής οικογένειας ισχυρίστηκαν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποιούν τα παιδιά τους πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ ως μοχλό για να πιέσουν τον καρκινοπαθή βασιλιά Κάρολο να παράσχει ασφάλεια στο ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Άρτσι, και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ έχουν συναντήσει τον παππού τους βασιλιά Κάρολο μόνο μία φορά λόγω της αποξένωσης των Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ρώτησε τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, ο οποίος νιώθει μεγάλη λύπη για την έλλειψη επαφής με τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, «δεν θέλεις να δεις τα εγγόνια σου;» αφού του έκανε έκανε έξωση από τη βρετανική βάση του στο Frogmore Cottage.

Μιλώντας στην Daily Beast, φίλοι της βασιλικής οικογένειας ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Χάρι εκβιάζει συναισθηματικά τον βασιλιά Κάρολο να πάρει μέρος στη διαμάχη του με τη βρετανική κυβέρνηση για λόγους ασφαλείας.

«Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε την υπόθεση για την ασφάλειά του στο δικαστήριο και τώρα δοκιμάζει τον συναισθηματικό εκβιασμό για να πάρει αυτό που θέλει, χρησιμοποιώντας κυνικά ως μοχλό πίεσης την απειλή να μην ξανασυναντήσουν τον παππού τους ο Άρτσι και η Λίλιμπετ» υπογραμμίζει ένας φίλος του βασιλιά.

«Όταν έδιωξαν τον πρίγκιπα Χάρι από το Frogmore Cottage, μια από τις γραμμές του ήταν ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά τα παιδιά. Αυτός βγαίνει δημόσια με αυτή την απειλή» επισήμανε ένας φίλος του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Δεν πρόκειται πραγματικά για τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει ξανά στην Αγγλία» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του ITV «Tabloids on Trial», ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είπε ότι φοβόταν ότι η σύζυγός του θα έπεφτε θύμα επίθεσης με οξύ ή μαχαίρι εάν επρόκειτο να επισκφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς κρατική ασφάλεια.

«Είναι ακόμα επικίνδυνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μοναχικός λύκος, ένας άνθρωπος που διαβάζει αυτά τα πράγματα για να ενεργήσει σύμφωνα με αυτά που έχει διαβάσει. Είτε πρόκειται για οξύ είτε πρόκειται για μαχαίρι, αυτά είναι πράγματα που με ενδιαφέρουν πραγματικά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από την κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στην πατρίδα του για τελευταία φορά τον Μάιο για μια εκδήλωση για τα Invictus Games.

Ο στενός φίλος του βασιλιά Καρόλου είπε ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα επιτρέψει στα πρώην εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας να δεχτούν επίθεση στη Βρετανία, με τον πρίγκιπα Χάρι να γνωρίζει ότι η ιδέα είναι παράλογη.

Η πίεση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον Κάρολο

«Ο πρίγκιπας Χάρι το χρησιμοποιεί ως μοχλό, ως λόγο για να απομακρύνει τα παιδιά του από τον παππού τους, είναι πέρα για πέρα περιφρόνηση» σημείωσαν στην Daily Beast.

«Ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, οπότε ακόμα κι αν μπορούσε να βρει τον χρόνο, δεν μπορεί να πετάξει στο Λος Άντζελες απλά, όπως ο Χάρι -και στην πραγματικότητα το έκανε νωρίτερα φέτος- προς την άλλη κατεύθυνση.

Φυσικά και θέλει να δει τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, αλλά αν αναγκάσεις τον Κάρολο να διαλέξει ανάμεσα στο καθήκον του απέναντι στο Στέμμα και τα προσωπικά του συναισθήματα, θα επιλέξει το Στέμμα κάθε φορά -όπως έκανε και η μητέρα του».

Η βασιλική σχολιάστρια Jennie Bond σημειώνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μετανιώσουν για τη ρήξη τους με τη μοναρχία, καθώς τα παιδιά τους, που είναι έκτο και έβδομο στη σειρά για τον θρόνο, θα μεγαλώσουν χωρίς να γνωρίζουν ή να θυμούνται τους βασιλικούς θεσμούς τους.

Τα παιδιά μεγαλώνουν και είναι εγγενώς περίεργα για την κληρονομιά και το υπόβαθρό τους» επισήμανε στο περιοδικό OK τον περασμένο μήνα. «Όταν η κληρονομιά σου είναι μια από τις πιο διάσημες οικογένειες στον κόσμο, αναμφίβολα θα σου φανεί περίεργο και ίσως λυπηρό που δεν τη γνωρίζεις ή δεν τη θυμάσαι.

Τα παιδιά ουσιαστικά δεν έχουν σχέσεις με κανέναν από τους παππούδες τους, εκτός από τη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Doria Ragland».

Ο αποξενωμένος πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ φέρεται να μην έχει γνωρίσει ποτέ τα εγγόνια του ή τον γαμπρό του, αφού πούλησε ιστορίες για την παγκοσμίου φήμης κόρη του στα tabloids πριν από τον γάμο της το 2018.

Sports in

Βιονικός Γουόκαπ: Οι ασύλληπτες επιδόσεις με Εθνική και Ολυμπιακό (vids)

Ο Τόμας Γουόκαπ και το απίστευτο που συμβαίνει την τελευταία διετία...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024