Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με το φιλί του Εμανουέλ Μακρόν με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού

Χαμός με το φιλί του Εμανουέλ Μακρόν με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού

Η αγκαλιά και το φιλί του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με την υπουργό Αθλητισμού Amélie Oudéa-Castéra έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια σε όλο τον κόσμο.

Είναι εδώ και λίγες ώρες που μια φωτογραφία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητιμού Amélie Oudéa-Castéra έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, ο Εμανουέλ Μακρόν απαθανατίστηκε να μοιράζεται μια στενή, σφικτή αγκαλιά με την Amélie Oudéa-Castéra κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Amélie Oudéa-Castéra, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, κρατάει το πίσω μέρος του κεφαλιού του Εμανουέλ Μακρόν καθώς τον φιλάει στο μάγουλο και ενώ οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι.

Το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro χαρακτήρισε περίεργο το φιλί τους, σημειώνοντας πως η υπουργός Αθλητισμού ξέρει πώς να κάνει τους ανθρώπους να μιλάνε για εκείνη.

«Μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η πίεση έφυγε, δίνοντας τη θέση της στην ευφορία. Σε μια έκρηξη χαράς, η υπουργός αθλητισμού Amélie Oudéa-Castera και ο πρόεδρος Μακρόν φιλήθηκαν. Το φιλί προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Φωτιά» τα σχόλια για το φιλί τους

Οι διαδικτυακοί σχολιαστές δεν άργησαν να επισημάνουν τη στενή επαφή του Εμανουέλ Μακρόν με την υπουργό Αθλητισμού Amélie Oudéa-Castéra.

«Τι είναι αυτό το φιλί ανάμεσα στην Οντέα και τον Μακρόν;!», έγραψε κάποιος στα social, με άλλον να συμπληρώνει πως «δεν θα αρέσει στην Μπριζίτ».

«Γαμώτο αυτή είναι μια περίεργη αγκαλιά», «Ooh la la», «Βρίσκω αυτή τη φωτογραφία άσεμνη, δεν είναι αντάξια ενός προέδρου και ενός υπουργού», ήταν κάποια από τα πολλά σχόλια.

Αλλοι πάντως δεν βρήκαν τίποτα κακό στην αγκαλιά αυτή σημειώνοντας ότι είναι γνωστός ο χαιρετισμός των Γάλλων με τα δύο φιλιά.

Η Amélie Oudéa-Castéra προκάλεσε αίσθηση νωρίτερα μέσα στον μήνα όταν βούτηξε στον ποταμό Σηκουάνα σε μια προσπάθεια να πείσει τον κόσμο ότι ο ποταμός είναι κατάλληλος για τους αθλητές.

Παρόλα αυτά, ένας αριθμός αγώνων χρειάστηκε ήδη να αναβληθεί λόγω ανησυχιών για την ποιότητα του νερού.

Οι ανησυχίες για την καθαριότητα οδήγησαν στην αναβολή του τριάθλου ανδρών την Τρίτη, με τους υπεύθυνους να ελπίζουν ότι το κολυμβητικό τμήμα θα διεξαχθεί σύντομα μετά από καθαρισμό.

Sports in

Βιονικός Γουόκαπ: Οι ασύλληπτες επιδόσεις με Εθνική και Ολυμπιακό (vids)

Ο Τόμας Γουόκαπ και το απίστευτο που συμβαίνει την τελευταία διετία...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024