Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΜΕΛΙSSES: Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία τους στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου

ΜΕΛΙSSES: Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία τους στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου

Η συναυλία της 9ης Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην Πλατεία Νερού (Φάληρο), αντί για το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας όπου ήταν προγραμματισμένη

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, ανακοινώνουν αλλαγή τοποθεσίας για τη συναυλία τους στην Αθήνα, που έγινε sold out ενάμιση μήνα πριν την πραγματοποίησή της. Η συναυλία της 9ης Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην Πλατεία Νερού (Φάληρο), αντί για το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για το Κατράκειο ισχύουν και στην Πλατεία Νερού, ενώ επιπλέον εισιτήρια είναι διαθέσμα στο https://www.ticketservices.gr/event/melisses-plateia-nerou.

Την ίδια ώρα, το νέο τους single, «Μοναχική Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε διπλά πλατινένιο, με περισσότερα από 21 εκατομμύρια stream points, έχοντας παραμείνει στο no1 του ραδιοφωνικού airplay επί 1 μήνα και επί μακρόν στο no1 των γενικών και των μουσικών trends του YouTube, όπου μετρά πάνω από 5,2 εκατομμύρια views.

Σε μήνυμά τους για τη συναυλία οι ΜΕΛΙSSES αναφέρουν:

«Αγαπημένοι μας,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το συγκινητικό sold out της συναυλίας μας στο Κατράκειο στις 9 Σεπτεμβρίου. Δεχθήκαμε εκατοντάδες μηνύματα από φίλες και φίλους που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε περισσότερα εισιτήρια, αλλά δεν ήταν εφικτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε δεύτερη συναυλία στο Κατράκειο, αλλά δεν υπήρχαν κατάλληλες ημερομηνίες.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη μία και μοναδική συναυλία μας στην Αθήνα σ’ ένα χώρο μεγαλύτερο και αντάξιο των προσδοκιών μας και των απαιτήσεών σας. Η συναυλία μας λοιπόν μεταφέρεται στην Πλατεία Νερού την ίδια ημέρα, στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6:30 μ.μ.. Θα έχουμε τη χαρά να παίξουμε στο πιο μεγάλο και πιο φαντασμαγορικό stage που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Στη μεγάλη μας μουσική παρέα θα έχουμε την number one star Έλενα Παπαρίζου, την υπέροχη Marseaux και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τέλος, θα γιορτάσουμε με όλους εσάς παρέα τα 15 χρόνια ΜΕΛΙSSES.

Εκεί θα χωρέσουμε όλοι!».

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024