Ένα Bucket Hat είναι το τέλειο αξεσουάρ για να αναδείξετε τα casual σύνολά του καλοκαιριού.

Iδανικό για τις ημέρες κάτω από τον δυνατό ήλιο, μπορείτε να δώσετε ένα athleisure αέρα ακόμη και στα πιο κομψά σύνολά σας. Ιδανικό ζευγάρι με τα sundresses, το μαγιό ή μ’ ένα casual σορτς και T-shirt για τις διακοπές σας, χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα σας.

Σχεδιασμένο για πρώτη φορά το 1900 ως ένδυμα προστασίας των αγροτών και των ψαράδων αλλά και κομμάτι κλειδί της γκαρνταρόμπας των Millennials μέχρι και σήμερα που η δημοτικότητα του αυξήθηκε μιας και το συναντάμε στα σύνολα των πιο γνωστών fashionistas του street style, εξακολουθεί να δίνει στιλ και μια girly διάθεση.

Tο 1960 και 1970 έγινε γνωστό στο χώρο της μόδας καθώς οι νέοι άρχισαν να το ενσωματώνουν στην καθημερινή τους γκαρνταρόμπα. Tο καπέλο αγκαλιάστηκε ως σύμβολο της νεανικής εξέγερσης και έγινε δημοφιλές αξεσουάρ των χίπις και των σέρφερ. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 το Bucket Hat βρήκε τη χαμένη του αίγλη και έγινε βασικό αξεσουάρ της Hip-hop κοινότητας ως σύμβολο της αστικής κουλτούρας.

Ακόμη και σήμερα το επιλέγουν celebrities της μουσικής όπως η Rihanna, Beyoncé, Billy Ellis καθώς αναβαθμίστηκε από τα πολύτελη υφάσματα και σχέδια μεγάλων οίκων όπως Gucci, Isabel Marant, Paco Rabanne με πρωταγωνιστή σε Instagram και Tik Tok, το Bucket Hat του Jacquemus.

Δείτε μερικές από τις επιλογές:

Loewe

H&M

J.Crew

Mango

United Colors Of Benetton

Jacquemus

ZARA

Mango

Calvin Klein

Lacoste

Etro

Valentino Garavani

Zara

Gucci