Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κύκλωμα εκβιαστών ΕΤΑΔ: Εστειλαν ανθοδέσμη με σφαίρα στον οικονομικό διευθυντή

Κύκλωμα εκβιαστών ΕΤΑΔ: Εστειλαν ανθοδέσμη με σφαίρα στον οικονομικό διευθυντή

Το κύκλωμα εκβιαστών της ΕΤΑΔ στο παρελθόν είχε κάνει λάθος και αντί για το αυτοκίνητο του Οικονομικού Διευθυντή, που ήταν στόχος τους, έκαψε το αυτοκίνητο του γείτονά του.

«Είναι η τελευταία φορά που γιορτάζεις το όνομά σου. Χρόνια πολλά Νικόλα. Περίμενε το δώρο μου από κοντά. Σύντομα. Ο φίλος σου – 28/11/23» ανέφερε το μήνυμα, που είχε στείλει το κύκλωμα δωροληψίας υπαλλήλων της Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Όλα ξεκίνησαν από την επίθεση εναντίον 47χρονου υπαλλήλου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα ως υπεύθυνος βραχυχρόνιων μισθώσεων, στις αρχές Ιουνίου.

Τότε, ένας άγνωστος δράστης είχε επιτεθεί στον 47χρονο στην αυλή της οικίας του, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα μέλη του κυκλώματος είχαν περιφράξει παράνομα χώρο του δημοσίου κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Γουδί το οποίο και χρησιμοποιήσουν ως υπαίθριο πάρκινγκ.

Μετά από διαμαρτυρίες και με παρέμβαση του Οικονομικού Διευθυντή της ΕΤΑΔ, απομακρύνθηκαν οι καταπατητές από τον χώρο.

Προκειμένου να τον εκφοβίσουν, του έστειλαν στις 8 Δεκεμβρίου του 2023 μια ανθοδέσμη με έναν φάκελο, που περιείχε απειλητικό μήνυμα και μια σφαίρα.

«Είναι η τελευταία φορά που γιορτάζεις το όνομά σου. Χρόνια πολλά Νικόλα. Περίμενε το δώρο μου από κοντά. Σύντομα. Ο φίλος σου – 28/11/23» ανέφερε το μήνυμα.

Την ανθοδέσμη είχε βρει η σύζυγος του 46χρονου που αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Σε προγενέστερο χρόνο, και συγκεκριμένα το Φθινόπωρο του 2023, άγνωστοι είχαν κάνει λάθος και αντί για το αυτοκίνητο του Οικονομικού Διευθυντή, που ήταν στόχος τους, έκαψαν το αυτοκίνητο του γείτονά του.

Τελευταία επεισόδιο με τα πρωταγωνιστές τα μέλη του κυκλώματος, σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν ένας 19χρονος συνεργός τους, χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι έναν 47χρονο υπάλληλο της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου, καθώς τους ζητούσε να απομακρυνθούν από ακίνητα που είχαν λήξει οι συμβάσεις και βάση των οποίων τα είχαν νοικιάσει με πολύ χαμηλή τιμή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος, «πάγωσε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο υπαλλήλων της ΕΤΑΔ, που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση αλλά και των συζύγων τους.

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024