Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σταμάτης Γονίδης για το ατύχημά του: «Έχω φρικτούς πόνους»

Ο Σταμάτης Γονίδης για το ατύχημά του: «Έχω φρικτούς πόνους»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του, επισημαίνοντας πως έχει φρικτούς πόνους μετά το ατύχημα στο μπάνιο του σπιτιού του.

Για το πρόσφατο ατύχημα που είχε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής τραυματίστηκε μετά από πτώση, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να να ακυρώσει τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις για το επόμενο διάστημα.

«Η περιπέτεια ξεκίνησε πριν 20-25 μέρες. Είχα έρθει στο νησί μόνος μου, έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα, έκανα μια ένεση και μετά από εξετάσεις διαπίστωσα ότι ήταν από τον λαβύρινθο. Όλα καλά. Έφαγα μια εβδομάδα με δέκα μέρες στην Αθήνα όπου ήθελα να τακτοποιήσω κάποιες υποθέσεις με κάποια συμβόλαια», περιγράφει ο Σταμάτης Γονίδης.

«Κάποια στιγμή μπήκα στο μπάνιο και όταν βγήκα βρέθηκα με το κεφάλι στο νιπτήρα ξαφνικά, γλίστρησα και μάτωσα το κεφάλι μου στη δεξιά πλευρά. Ευτυχώς παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα, δεν ήταν τίποτα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου κάνανε μια ένεση κοκτέιλ και πήγα και τραγούδησα κανονικά. Όλα καλά», συνέχισε στην αφήγησή του ο τραγουδιστής.

«Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση»

«Μετά γύρισα στο νησί, γιατί ήθελα να δω και τη μικρή μου κόρη. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να την ξυπνήσω. Πόναγε λίγο η μέση μου. Πήγα να την πιάσω από την κούνια και να τη σηκώσω, είναι 16 κιλά η μικρή, έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο. Έκανα τρεις συνεχόμενες μέρες ενέσεις κοκτέιλ. Δεν με έπιασαν και τώρα παίρνω ειδική αγωγή με κορτιζόνες», πρόσθεσε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Όταν είμαι όρθιος, δεν έχω πρόβλημα, περπατάω. Όταν κάθομαι, πονάω λίγο αλλά εντάξει. Όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες. Δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ. Δε μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση», καταλήγει στην περιγραφή του ο Σταμάτης Γονίδης.

Sports in

Βιονικός Γουόκαπ: Οι ασύλληπτες επιδόσεις με Εθνική και Ολυμπιακό (vids)

Ο Τόμας Γουόκαπ και το απίστευτο που συμβαίνει την τελευταία διετία...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024