Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο ντοκουμέντο από την Εύβοια: Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά

Βίντεο ντοκουμέντο από την Εύβοια: Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά

Στο βίντεο φαίνονται μερικά οχήματα που κατευθύνονταν στο αντίθετο ρεύμα τα οποία σταματούν για να δουν τι έχει γίνει στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την έναρξη της φωτιάς σε ξερά χόρτα στην περιοχή Δύο Βουνά στην Νέα Αρτάκη στην Εύβοια το μεσημέρι της Τρίτης όπου έπνεαν δυνατοί άνεμοι.

Είναι 13:11 το μεσημέρι, τη στιγμή που λίγο πριν κάποιος πέταξε από το αυτοκίνητό του αναμμένο τσιγάρο με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά η οποία θα μπορούσε πολύ εύκολα να επεκταθεί και να κάψει πολύ μεγαλύτερη έκταση αν δεν επενέβαιναν άμεσα οι εθελοντές του Πυροσβεστικού κλιμακίου Ψαχνών.

Στο βίντεο φαίνονται μερικά οχήματα που κατευθύνονταν στο αντίθετο ρεύμα τα οποία σταματούν για να δουν τι έχει γίνει και αμέσως ειδοποιούν τις αρχές.

Το βίντεο από την φωτιά στην Εύβοια:

Ζημιές σε καλλιέργειες και υποδομές

Η φωτιά έκαψε δασική έκταση και προκάλεσε ζημιές σε καλλιέργειες και υποδομές.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κύμης-Αλυβερίου, Ν. Μπαράκο που μίλησε στην ΕΡΤNews: «Υπάρχει καταστροφή και σε δασική έκταση, αλλά και σε καλλιέργειες, κυρίως ελαιόδενδρα και κάποια αμπέλια. Υπάρχουν βέβαια και καταστροφές σε υποδομές. Επίσης από τo σημείο της φωτιάς περνούσαμε τον αγωγό ύδρευσης και τώρα έχουμε μείνει χωρίς νερό.

Πρέπει να τα αποκαταστήσουμε όλα αυτά. Είναι μεγάλα τα κόστη και οι δαπάνες και χρειάζεται και πολύς χρόνος. Αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να διαφυλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων και τις περιουσίες και από αύριο μπορούμε να τα δούμε με ησυχία αυτά, για να μπορέσουμε να τα βάλουμε σε μια σειρά».

Sports in

Ελλαδάρα νίκησε στα πέναλτι το Μαυροβούνιο (16-17)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι η Ελλάδα επικράτησε τους Μαυροβούνιου στα πέναλτι με 17-16 και έκανε το 2/2 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024