Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον Αύγουστο κι εδώ και κάποιες ημέρες η Μύκονος έχει αρχίζει να ξεχειλίζει από διασημότητες, τόσο εγχώριες όσο και από το εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτούς που αποφάσισαν να περάσουν κάποιες ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των Ανέμων ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, με πολλούς να αναρωτιούνται «πότε θα πέσει ο ένας πάνω στον άλλον».

Αυτή η αναπόφευκτη συνάντηση δεν άργησε να συμβεί. Η γνωστή influencer, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι My Style Rocks και ο νικητής του Survivor το 2022, που αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz πριν από μερικά χρόνια, έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο κατά την διάρκεια βραδινής τους εξόδου στα Ματογιάννια – μια συνάντηση που κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν στις 3 τα ξημερώματα να διασκεδάζουν με τις παρέες τους στο μπαρ La Barran και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάποια στιγμή, ο νικητής του Survivor πλησίασε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην ζευγάρι συναντιέται, καθώς όπως είχε πει και παλιότερα ο Στάθης Σχίζας «συναντηθήκαμε σε ένα event με την Αλεξάνδρα και είπαμε τα τυπικά». Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η σχέση του πρώην ζευγαριού ήταν αρκετά ψυχρή τους τελευταίους μήνες.

* Πηγή: Mykonos Live TV