Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σον Στρίκλαντ του UFC απειλεί να πουλήσει τη Harley-Davidson του λόγω «woke κουλτούρας»

Ο Σον Στρίκλαντ του UFC απειλεί να πουλήσει τη Harley-Davidson του λόγω «woke κουλτούρας»

Ο αστέρας του UFC, Σον Στρίκλαντ, δήλωσε ότι θα πουλήσει τη Harley-Davidson του, καθώς συνεχίζεται το μποϊκοτάζ που καθοδηγείται από τη δεξιά λόγω των «woke» πρωτοβουλιών της εταιρείας.

Στις 22 Ιουλίου, ο σκηνοθέτης μουσικών βίντεο Ρόμπι Στάρμπακ κατηγόρησε τη μάρκα ότι προάγει την πολυμορφία, την ισότητα και την ενσωμάτωση. -Ναι, καλά ακούσατε, κατηγόρησε-.

Ο Σον Στρίκλαντ ανέλαβε τώρα δράση, υποστηρίζοντας ότι θα πουλήσει την αγαπημένη του μοτοσικλέτα, και σε ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο X/Twitter εξήγησε το γιατί.

«Φυτό της βιομηχανίας»

Ο Στρίκλαντ ξεκινά λέγοντας ότι αγαπάει τη Harley και έχει οδηγήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, αλλά πρόσθεσε: «Αν αγαπάτε την Αμερική δεν θα θέλετε μια Harley», υποστηρίζοντας ότι ο διευθύνων σύμβουλος, ο Γιόχεν Ζάιτζ, ήταν ένας «φανατικός woke» που έγραψε «το βιβλίο για το wokeism» και ήθελε να αλλάζει τους ανθρώπους.

Στη συνέχεια, χαρακτηρίζει τον Ζάιτζ ως «φυτό της βιομηχανίας» που τοποθετήθηκε για να «καταστρέψει, να ελέγξει και να χειραγωγήσει τη Harley».

Το βίντεο τελειώνει με τον Στρίκλαντ να λέει: «Θα ξεφορτωθώ αυτή τη Harley το συντομότερο δυνατό».

Την Τρίτη (30 Ιουλίου), ο Στρίκλαντ δημοσίευσε μια εικόνα του πάνω στη μοτοσικλέτα του με ένα emoji που κλαίει και απάντησε σε διάφορα tweets της Harley-Davidson.

Αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο από μια εμφάνιση του ράπερ Machine Gun Kelly, έγραψε: «Προωθείς τον MGK… τον τύπο που ντύνει τα αγόρια του σαν κορίτσια και κάνει τελετουργίες με αίμα… καιρός να πουλήσεις τις μετοχές της Harley όσο είναι ανεβασμένες».

Σε μια αναδημοσίευση του ίδιου βίντεο, έγραψε: «Harley, υπάρχει ακόμα χρόνος. Δεν θέλω να πουλήσω τη μοτοσικλέτα μου… [Ο] CEO σας είναι ένας Γερμανός ακτιβιστής του κλίματος που έχει δημιουργήσει μια ατζέντα με αηδίες. Γυρίστε πίσω… θα σας συγχωρήσουμε».

Τον Ιανουάριο, ο μαχητής του UFC βρέθηκε και ο ίδιος στο επίκεντρο της διαμάχης όταν ξεκίνησε ένα παραλήρημα κατά των ΛΟΑΤΚΙ+, αφού του ζητήθηκε να απαντήσει σε ένα ομοφοβικό σχόλιο που είχε κάνει το 2021.

Ο Στρίκλαντ είχε προηγουμένως υποστηρίξει ότι αν είχε έναν ομοφυλόφιλο γιο, θα πίστευε ότι είχε «αποτύχει ως άνθρωπος». Απάντησε στην ερώτηση του Alexander Lee αποκαλώντας τον Καναδό δημοσιογράφο «αδύναμο γ@μημένο άνθρωπο» και προχώρησε σε μια άσχετη αναφορά για τον πρωθυπουργό του Καναδά Justin Trudeau, ο οποίος είναι υποστηρικτής των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων.

Τα σχόλιά του υπερασπίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του UFC Ντάνα Γουάιτ, ο οποίος δήλωσε ότι ο Στρίκλαντ έχει δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου. Ο Ντάνα Γουάιτ, είχε επίσης απασχολήσει στο παρελθόν καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο που απεικόνιζε τον Γουάιτ να χαστουκίζει την σύντροφο του.

*Mε πληροφορίες από: Pink News

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024